ODPOWIEDZ
  • 459 / 1 / 0
wlasnie tak zrobilem... ale obawiam sie ze tego troche malo bedzie... wogole lipe zrobilem bo nie mialem czym przekopac miejscowki (chujowa sytuacje mialem troche) i kopalem .... LYZKA :D taka zwykla do zupy lol i w zwiazku z tym przekopalem tylko kolo 0,5m2 a mialo byc 1 :( i w ten sposob mam 5 roslin na 0,5m2 wiem ze lipnie ale jakos dam rade posadzielm je tak jak jest uklad 5 oczek na kostce 4 na rogach i jedna w srodku, te co sa po bokach bede naginal na zewnatrz a ta w srodku poszcze normalnie... dobra koncze bo sie ladny off zrobil :D
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 70 / 1 / 0
kopalem .... LYZKA taka zwykla do zupy lol i w zwiazku z tym przekopalem tylko kolo 0,5m2
to ładnie sie narobiłeś , ale wartooooooo
  • 110 / / 0
@dzieciol von rastuch pełen podziw, jednak nic nie zatrzyma farmera przed posadzeniem swoich kochanych krzaczorków:) ja tez jesli trzeba by było to bym nawet ręką kopał:) pozdro
LIKEGROW
  • 459 / 1 / 0
@dzieciol von rastuch pełen podziw
dzieki wielkie, naprawde sie narobilem, a ta lyzka podczas kopania wygiela sie chyba z 10 razy w roznych kierunkach :P wystarczy troche determinacji i wszystko jest mozliwe. a denerwuja mnie takie zyciowe placzki, ktore jak maja patyczka pod nogami to sie dygaja... ja mialem klode ale na lajcie sobie ja przeskoczylem :D

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
  • 40 / / 0
Dzieciol von Rastuch pisze:
wlasnie tak zrobilem... ale obawiam sie ze tego troche malo bedzie... wogole lipe zrobilem bo nie mialem czym przekopac miejscowki (chujowa sytuacje mialem troche) i kopalem .... LYZKA :D taka zwykla do zupy lol i w zwiazku z tym przekopalem tylko kolo 0,5m2 a mialo byc 1 :( i w ten sposob mam 5 roslin na 0,5m2 wiem ze lipnie ale jakos dam rade posadzielm je tak jak jest uklad 5 oczek na kostce 4 na rogach i jedna w srodku, te co sa po bokach bede naginal na zewnatrz a ta w srodku poszcze normalnie... dobra koncze bo sie ladny off zrobil :D
Eeee łyżką?? Dla mnie jesteś prze hujjjjjj.
Boże ja się męczę z kurduplem z Biedronki, a ty łyżką 0,5m??
no na moje oko 7h roboty...
pzdr GM
Uwaga! Użytkownik Growman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 1 / 0
Dla mnie jesteś prze hujjjjjj.
nie za bardzo rozumiem co miales na mysli ... :/
no na moje oko 7h roboty...
to masz jakies zle oko ;) meczylem sie cos kolo 2 godzin, ale zapierdalalem jak glupi, spocilem sie bardziej niz po dwoch godzinach saznego napierdalania w kosza :) ale mysle ze naprawde warto bylo... bo co mialem zrobic, mialem dwa wyjscia: kopac lyzka albo nie kopac w cale. chyba kazdy by wybral opcje numer jeden ;) pozdro

• 23 / 1 / 0
A jaki polecicie naturalny nawóz na flo w jakiejś przystępnej cenie do kupienia w ogrodniczym?
  • 827 / 33 / 0
U mnie najlepiej sprawdzał się naturalny gnój. Po dwie łopaty w dołek przed sadzeniem plantów, tylko planty sadziłem już podrośnięte. Później rozpuszczałem gnój w wodzie i takim roztworem co jakiś czas podlewałem. Ponad 1,kg z kilku krzaków.
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 53 / 0
Czytając ten wątek przypomniała mi się moja sąsiadka która załatwia swoje potrzeby za pomocą wiaderka, a później podlewa tym ogórki które następnie sprzedaje na bazarze. Ogórki i owszem nadwyraz dorodne :kotz:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3523 / 53 / 0
Czytając ten wątek przypomniała mi się moja sąsiadka która załatwia swoje potrzeby za pomocą wiaderka, a później podlewa tym ogórki które następnie sprzedaje na bazarze. Ogórki i owszem nadwyraz dorodne :kotz:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.