- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
Sam kotek, jak przedmowca zauważył, tych juz bardziej wprawionych w boju, aż tak już nie cieszy, a ten miks, wyrwał mnie z butów. Ciekaw jestem czy ktoś może próbował ten miks w podaniu oralnym... probował ktos?
Ten miks może wywołac potencjalne uszkodzenie mózgu. W tym wypadku było chwilowe i odwracalne, ale nie ma zartów.
Znaczący wzrost cisnienia! Jak pójdzie krew z nosa, to powodzenia w tamowaniu.... powodzenie sie moze przydać ;)
"Nie bawcie sie w berka na autostradzie"
scalono
HeyMoreno pisze:a co powiecie na proporcje 50:50 EPH:Etkat po 100mg każdego na raz sniffem?próbował ktoś?
WARN, nie pisz posta pod postem - surveilled
...i czy mozliwe żeby bufedron znosił działanie etylfenidatu?
@DHVD: Hipotetycznie tak, obydwa wiążą się z białkami transportującymi dopaminę, lub noradrenalinę. Jeśli bufedron wiąże się z nimi silniej niż EPH, to mógłby EPH'a z nich wyprzeć. Nie mogę jednak potwierdzić tej hipotezy - oba to słabo przebadane związki.
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
surveilled pisze:@DHVD: Hipotetycznie tak, obydwa wiążą się z białkami transportującymi dopaminę, lub noradrenalinę. Jeśli bufedron wiąże się z nimi silniej niż EPH, to mógłby EPH'a z nich wyprzeć. Nie mogę jednak potwierdzić tej hipotezy - oba to słabo przebadane związki.
Po sporych ilosciach obu zwiazków, już dwie godziny później smacznie sobie spałem. Choc przy pierwszej kresce wyraźnie było czuc działanie (nie na długo)
ps. Faktycznie Rosją powiało, ale z pewnosciąjest to łatwiejszy sposób kontroli
:rolleyes: - surveilled
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę
Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.
Nowe badanie: 60% użytkowników marihuany twierdzi, że dzięki niej pije mniej alkoholu
Czy marihuana może pomóc ograniczyć spożycie alkoholu i zredukować związane z nim szkody zdrowotne? Takie pytanie rodzi się po lekturze wyników nowego badania przeprowadzonego na grupie ponad 23 tysięcy respondentów z Nowej Zelandii. Wyniki wskazują, że 60% osób używających zarówno marihuany, jak i alkoholu przyznaje, że ich spożycie alkoholu spadło po użyciu marihuany. Odkrycie to stawia nowe perspektywy przed polityką zdrowia publicznego, zwłaszcza w kontekście potencjalnej legalizacji marihuany jako narzędzia do ograniczenia szkód zdrowotnych.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.