Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
17 czerwca 2021m3lk4here pisze: leczę się u psychiatry już 2 lata i ciagle zmienia mi leki bo nic nie pomaga na moje lęki i bezsenność, ostatnio zapisała mi trazodon i tez nie działa, za to po mojej prośbie o benzo powiedziała ze nie będzie mi przepisywać narkotyków, nigdy benzo nie brałam ale jest to dobry sposób na bezsenność i lęki które doświadczam z tego co słyszę i czytam, stad moje pytanie - ubiegać się o benzo od innego lekarza czy poszukać jakiejś innej alternatywy?
Zdrówka <3
Podsumuj, ze bardzo byś nie chciał brać nic co wymaga stałego brania, bo boisz się potencjalnego uzależnienia od środków branych codziennie i że chciałbyś coś doraźnego, ale skutecznego.
Na wizytę przyjdź w koszuli i marynarce, dobrze uczesany itd. Powiedz, że wcześniej nie brałeś żadnych leków, ale stres w pracy mocno wpływa na Twoją pozycję i musisz z tym coś zrobić. Możesz dodać, że zapisałeś się na psychoterapię, ale pierwsza wizyta dopiero za np 18 dni i że tak czy siak to prywatne spotkania które dużo kosztują.
Taka gadka, zawsze działa o ile lekarz nie widział Ciebie wcześniej i nie wie, że ściemniasz, lub że masz historię uzależnień i nadużywania.
PS. Jak będzie pytał, co śpisz dobrze, ale masz rzadkie napady lęku i to wszystko.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.