Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć,

Chciałbym poprosić Was o radę dotyczącą stacku z Sunifiramem.
Dotychczas przez okres około 8 tygodni stosowałem poniższy stack:

RANO:
• Bacopa monnieri – po jedzeniu 150mg
• Noopept – 15mg pod język
• CDP-Cholina - 250mg
• Olimp, Vita-Min Multiple Sport

POŁUDNIE:
• Bacopa monnieri – po jedzeniu 150mg
• Noopept – 15mg pod język

Celem było zwiększenie wydolności intelektualnej. Czy coś pomogło? Tak, byłem mniej rozkojarzony, senny. Znacznie lepiej działało to na mnie niż zwykła kawa.

Chcę spróbować sunifiram, bo słyszałem, że jest bardzo dobry (waga z dokładnością co do 1mg już zakupiona).

Na pewno chcę zostawić CDP-Cholinę, bo wiem, że jest potrzebna. Ale co dalej?
Zostawić również Bacopę? Słyszałem, że sunifiram dobrze działa z PRL-8-53 oraz Urydyną. Jak to na prawdę wygląda?
Proszę o pomoc, bo nie chcę przedobrzyć.

Z góry dzięki! :)
  • 30 / 4 / 0
Sunifiram zajebiście układa się z Oxiracetamem i CDP Choliną. Jak potrzebujesz szczególnych walorów to dorzuć jeszcze Coluracetam. A odnośnie samego Sunifiramu... należy mieć w stosunku do niego dozę pokory (sypany na oko potrafi grubo pokąsać).

Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Paczensas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.