Chciałbym poprosić Was o radę dotyczącą stacku z Sunifiramem.
Dotychczas przez okres około 8 tygodni stosowałem poniższy stack:
RANO:
• Bacopa monnieri – po jedzeniu 150mg
• Noopept – 15mg pod język
• CDP-Cholina - 250mg
• Olimp, Vita-Min Multiple Sport
POŁUDNIE:
• Bacopa monnieri – po jedzeniu 150mg
• Noopept – 15mg pod język
Celem było zwiększenie wydolności intelektualnej. Czy coś pomogło? Tak, byłem mniej rozkojarzony, senny. Znacznie lepiej działało to na mnie niż zwykła kawa.
Chcę spróbować sunifiram, bo słyszałem, że jest bardzo dobry (waga z dokładnością co do 1mg już zakupiona).
Na pewno chcę zostawić CDP-Cholinę, bo wiem, że jest potrzebna. Ale co dalej?
Zostawić również Bacopę? Słyszałem, że sunifiram dobrze działa z PRL-8-53 oraz Urydyną. Jak to na prawdę wygląda?
Proszę o pomoc, bo nie chcę przedobrzyć.
Z góry dzięki! :)
Pozdrawiam.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.