Chciałbym poprosić Was o radę dotyczącą stacku z Sunifiramem.
Dotychczas przez okres około 8 tygodni stosowałem poniższy stack:
RANO:
• Bacopa monnieri – po jedzeniu 150mg
• Noopept – 15mg pod język
• CDP-Cholina - 250mg
• Olimp, Vita-Min Multiple Sport
POŁUDNIE:
• Bacopa monnieri – po jedzeniu 150mg
• Noopept – 15mg pod język
Celem było zwiększenie wydolności intelektualnej. Czy coś pomogło? Tak, byłem mniej rozkojarzony, senny. Znacznie lepiej działało to na mnie niż zwykła kawa.
Chcę spróbować sunifiram, bo słyszałem, że jest bardzo dobry (waga z dokładnością co do 1mg już zakupiona).
Na pewno chcę zostawić CDP-Cholinę, bo wiem, że jest potrzebna. Ale co dalej?
Zostawić również Bacopę? Słyszałem, że sunifiram dobrze działa z PRL-8-53 oraz Urydyną. Jak to na prawdę wygląda?
Proszę o pomoc, bo nie chcę przedobrzyć.
Z góry dzięki! :)
Pozdrawiam.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.