Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1214 / 307 / 12
To nie jest standardowy drug do odurzania się, w ogóle jakiekolwiek próby głębszego kirania tego specyfiku (coś jak klej czy inny rozpuch z torebki foliowej) mija się z celem i zazwyczaj kończy się zawrotami głowy i bladością skóry. To trzeba traktować z lekkim dystansem, lekko sztachnąć pod piwko i blanta tak jak mini booster. Większość dysocjantów, nie tylko inhalanty ciekawie sie mixuje.

Ja z czystej ciekawości kupiłem fiolkę, w pierwszym lepszym poundshopie na terenie Wielkiej Brytanii można takie znaleźć. Zastanawia mnie tylko w jaki sposób, po banie na dopalacze, popki w jakiś sprytny sposób utrzymały się na powierzchni? Być może jakaś luka prawna albo służby przymykają na to oko. Szkoda tylko, że większość, pomimo innych fikuśnych etykietek zawiera ten sam składnik tj. azotyn izopropylu. Chowam do apteczki, bo w razie nagłego wypadku emergency może sie przydać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 175 / 30 / 0
siemano, mam pytanie o trwałość poppersow
kuzyn kupil sobie do kolekcji maskę przeciwgazową wojskową z czasów prl z całym zestawem torba itd i jest tam takie pudełeczko "indywidualny pakiet przeciwchemiczny" w którym według wikipedii są 2 ampułki z azotynem izoamylu, jednak wszystko jest w torbie jeszcze z kamuflażem wz68 więc ma pewnie z 40 lat xD jak to otworzę będzie jeszcze miało właściwości narkotyczne? czy nie warto podkradać kuzynowi chemikaliów? XDD
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5773 / 1175 / 43
Re: Poppers
Nieprzeczytany post autor: london5 »
Powinno być aktualne.
Zrób i wrzuć fotki tych fiolek bo sam jestem ciekawy.
To takie na jednego macha, na strzała raczej.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SexOnMolly »
Na znajome mi kobiety - nie działa. Tylko głowa je boli od ciśnienia - zero funu.
  • 1214 / 307 / 12
Nieprzeczytany post autor: Czoug »
@SexOnMolly jak z kobietami nie wiem, bo nie dopytywałem. Tylko jedna moja “partnerka” (czyt. spod latarni) to kirnęła w trakcie zabawy a nie blisko orgazmu, no i zazwyczaj szło to w mixach ze stimami, ale jak juz sie dochodzi i sie jebnie sztacha to orgazm dla faceta jest rycerski i zdecydowanie dłuższy, dosłownie zwala z nóg. Do anala spoko bo luzuje zwieracze ale zalecam oral tzn loda albo minetę - nie ważcie się pić tego gówna!
  • 1214 / 307 / 12
Podrożały jebane ale tylu rodzajów to żem nigdy nie widział… są praktycznie do wszystkiego - zarówno sexu analnego jak i srania do ryja :korposzczur:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
100 kg narkotyków na posesji. Były zakopane w ziemi

Policjanci z Nidzicy (woj. warmińsko-mazurskie) odkryli na jednej z posesji w powiecie mławskim około 100 kilogramów różnego rodzaju substancji sypkich i płynnych, narkotyków oraz środków służących do ich produkcji. Zatrzymano 51-latka, który już usłyszał zarzuty i trafił do aresztu na 3 miesiące. Grozi mu kara nawet 12 lat więzienia.

Czy pacjenci używający medycznej marihuany mogą bezpiecznie prowadzić samochód? Wyniki zaskakują

Używanie marihuany do celów medycznych budzi kontrowersje, zwłaszcza w kontekście prowadzenia pojazdów. Obowiązujące w Polsce przepisy przewidują zerową tolerancję dla THC we krwi kierowcy, co oznacza, że pacjent leczony konopiami może stracić prawo jazdy, nawet jeśli nie jest pod wpływem. Badanie przeprowadzono w Queensland, w Australii – regionie, w którym obowiązują surowe przepisy dotyczące prowadzenia pojazdów pod wpływem THC.

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Nadchodzą radykalne zmiany

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Niemcy, które niedawno zalegalizowały częściowo marihuanę, mogą wkrótce stanąć przed rewizją tej ustawy. Choć proces legalizacji przyniósł zmiany, które na początku zostały entuzjastycznie przyjęte, obecnie pojawiają się poważne wątpliwości i głosy krytyki ze strony niektórych polityków. W ostatnich dniach, reprezentanci partii CDU/CSU ogłosili, że będą dążyć do anulowania lub przynajmniej zmiany przepisów dotyczących legalizacji canabis. Co takiego nie spodobało się przeciwnikom tej ustawy? Jakie zmiany mogą nadejść w najbliższej przyszłości?