Potrzebne nowe źródła.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Dzisiaj większość się taka stała, ale dużą większość trzyma się sztywniotko i jakoś prowadzi to życie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Szanuje takich ludzi, że się ktoś wyszalał w swoim czasie, ale jak chcesz już założyć rodzinę, to jest to dojrzała decyzja i tak być powinno. Potem spodziewasz się dziecka, wiesz że dorosłeś do tej roli i skupiasz się już na swojej rodzinie, a znam w chuj takich łbów, przypadkowo zalewa jakąś małolatkę, zakochaną i głupią w chuj, zapierdala na budowie co 3 dzień, i ciągle faza, bo dniówki płacone, a te młode Mamuśki mijasz gdzieś nieraz, same z wózkami chyba że babcia pomoże. Porażka, taki schemat widuje zbyt często, nóż sie kurwa otwiera..
Ty kurwa faktycznie, kompletnie o tym zapomniałem, a to kolejny argument na zjebanie umysłowe niektórych ludzi, żyjących w patologii, tej mentalnej. No ale mieć, a nie mieć 500zł, za każdego? Chuj, że wszystkie obsrane po osiedlu same biegają, jak tobie właśnie lajtowo wpadło przykładowo, 3 koła, a jeszcze dodaj te wszystkie zasiłki, zapomogi, chujemuje bo im się należy i chuj. Nie jeden, ma polewkę w chuj z normalnych ludzi. A ty do roboty zapierdalasz, cały miesiąc, na 6 rano, za śmieszne 2400zł? Hehe, ale frajer.
Jak wiadomo młodzież która ćpa lubi się tym chwalić, bluzy z lisciem zeby każdy wiedział jacy to nie są zajebisci bo palą i ogólnie są przypalowi. Generalnie takie podejście mnie wkurwia. Na ten moment jestem wjebany w fete i kontakt mam jedynie z dużo starszymi i dużo bardziej ogarniętymi ludźmi od chłopaków z okolicy mojego wieku. Pewnie przez to mam też całkiem inne podejście do ćpania, bardziej dojrzalsze tzn. Nie rzucam się w oczy, siedzę cicho, nie jeżdżę czy nie chodzę nacpany lub z towarem po mieście itp.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.