Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Cześć wszystkim :-)
Specjalnie założyłem konto aby przedstawić mój problem, nie za fajny start, no ale może uda się coś pomóc :-)

Posiadam opisać moją przypadłość jak najlepiej. Problem jest dość nietypowy, polega na nadmiernym poceniu się - mniej więcej w miejscu gdzie zaczyna się dupa :-/ Skala problemu jest bardzo różna, od bliskiej zeru w większość dni, do bardzo bardzo wysokiej - praktycznie cała dupa, a przez to gacie i nawet spodnie mokre (na jasnych widać od razu). Jest to o tyle dziwne, że jak np. chociaż pomyślę o ćpaniu, odpalę sobie muzykę która mi się kojarzy z takimi klimatami (techno) to od razu czuję że robi się nieco wilgotno. Im bardziej mi w głowie takie zabawy tym jest gorzej, np. jeśli wiem że danego dnia idę do klubu to problem jest bardzo duży przez cały dzień. Z kolei tak jak wspomniałem, normalnego dnia praktycznie nie ma żadnego. Zajebiście to niezręczne i denerwujące, bo nie mogę sobie na lajcie odpalić w ciągu dnia techno żeby się z tym nie męczyć %-D Nawet teraz jak to piszę = myślę o tym = już cośtam się zbiera. Do tego jak myślę o ćpaniu to mi się zaczyna przewracać w żołądku, może ma to jakiś związek.

Nie jestem żadnym hardkorowcem, w tym roku byłem w klubie chyba z 2 czy 3 razy (tylko wtedy ćpam). Jestem w dobrej formie, chodzę na siłkę, pływam, biegam. Zdrowo się odżywiam.
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto będzie w stanie mi coś doradzić :-) Pozdro :-)
  • 1957 / 230 / 0
Ogól se jaja ziomek, albo zainwestuj w pieluchy xD
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Nie da ci się pomóc, bo problem tkwi w psychice. Na myśl o ćpaniu reagujesz podnieceniem jak pies Pawłowa. W analogicznej sytuacji są kawosze, którym z rana wystarczy zapach parzonej kawy, żeby biec do kibla.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
"Na samą myśl o kokainie puszczam gazy, a na jej widok chce mi się srać".
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 26 / 0
Jprdl jeszcze jakbyś był laską i na myśl o ćpaniu robiłoby się "wilgotno" to bym zrozumiała, a tak to nie wiem jak Ci pomóc xD
[ external image ] :heart:
  • 129 / 34 / 0
Kurwa nie ma dnia, kiedy to forum nie wywołuje u mnie szczerej salwy śmiechu xD
Jak wyżej ogól te dupne włosie, tabletki od potu, mniej wyjebane - uznaj to za feromony przyciągające loszki.
  • 129 / 34 / 0
Proszę o scalenie

Najważniejsze Materiał i rodzaj gaci, zainwestuje w drogie albo tańsze, zmień boksery na slipy.
  • 1450 / 18 / 0
Czy ktoś moderuje ten dział? Bez kitu, ale co raz durniejsze są wątki...
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 187 / 4 / 0
=`} haha perspiblock w tabsach spróbuj :)))
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 483 / 67 / 0
Są specjalne antyperspiranty do miejsc intymnych.
A poza tym: ogól dupsko. Dupie zrobi się zimno, zwęży kanaliki potowo/łojowe.
+ kindersztuba typu mycie rowa (w sumie to warto
Można też ryżu dodać. :)
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.