ODPOWIEDZ
  • 1387 / 355 / 13
Natchnięty ostatnim bromowano-deksowym kleksem zauważyłem, że nie było jeszcze takiego wątku a przecież warto by się nad nim przynajmniej *ekhem… pochylić %-D

Mianowicie, po jakiej substancji najlepiej wam się oddaje stolec? U mnie prócz wyżej wspomnianego DXM króluje amfetamina. Sam jej aromat wywołuje u mnie rozluźnienie zwieraczy, natomiast aplikacja rozwiera wrota niczym Merkel granice - bez papierosów lepiej mieć na stanie maskę przeciwgazową.

Piszcie swoje doświadczenia
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1744 / 582 / 0
łysiczki/trufle, DXM, tanie browary z MDMA, kawusia z papieroskiem
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1675 / 270 / 0
Co do srania to sama świadomość że materiał jest już w drodze mnie czyści często. Jak wracam z tym do domu bywa dramatycznie, dwa razy zesrałem się po drodze. Raz tylko cudem udało się nie zesrać na poczcie na widok mojej przesyłki. Chodzi tu cały czas o stymulanty, przybycie innych substancji takich przygód nie powodowały, jakieś opioidy, palenie, psychodeliki, dysocjanty to jedynie wywoływały radochę i podniecenie.
alkohol, zwłaszcza rano po przebudzeniu, zawsze świetnie się sprawdzał w kwestii stolca. Z nim też miałem wypadek, wypiłem w robocie na sportowo 8 zimnych na kompletnie pusty żołądek , chciałem pierdnąć ale niestety dostałem rozwolnienia i na bogato się obsrałem, a czekał mnie półgodzinny spacer do domu przez miasto.
Kolega wyżej wspomniał o kawie i papierosach, to też było kałowe bingo. Zaczynałem rano pić mocną kawę i z dopiero co odpalonym kiepem musiałem prędko maszerować do kibla.
Z leków to sertralina mnie zdecydowanie i stanowczo sadza na klopa. Do tego stopnia że mając permanentne zatwardzenie spowodowane lekami i tak po wzięciu dość szybko ląduję w czytelni.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.