Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Mi zazwyczaj wchodziło po 5-6 godzinach :ugeek:
Specjalnie założyłem konto żeby sie Was poradzić w sprawie gały. Otóż czy jest możliwe że na niektorych osobników gałka nie będzie wgl działać niezaleznie od dawki?
Otóż kilka dni temu skusiłem sie na gałke po przeczytaniu kilku tripów. Wziałem tylko pół paczki mielonej prymata - zero efektów. Fakt dawka mała.
Drugi raz kupiłem dwie całe gałki Kotanyi zmieliłem częśc a część zjadłem jak batona, zero efektów oprócz suchości w ustach przez pewien czas.
Trzeci raz poszło dwie paczki mielonej prymatu, tak jak wyżej suchość w ustach to wszystko co sie wydarzyło.
Wczoraj o 23:00 załadowałem paczke mielonej tym razem Kamisa, i jest godzina 7:15 a ja niestety nic nie czuje.
Może za mało dawkuje ale też nie chce od razu 3 dni mieć w plery. Dodam że waże 83kg. Jakieś sugestie? Planuje jeszcze spróbować dwie paki mielonej z Kamisa dzisiaj na noc zobaczymy co z tego bedzie.
Data ważności 2017 także raczej świeża. Kamis, indonezja.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.