Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 260 / 3 / 0
w każdym bądź razie wtedy jeszcze moja tolerancja na stimy była prawie zerowa, dostałem to jako próbkę skądś tam i myśle jak dla początkującego ćpuna ta substancja może być czymś ciekawym, nie czułem się w każdym bądź razie zmęczony, a towarzysz który ze mną "zajadał" większość dnia wieczorkiem był też ładnie nastukany co ja (do dziś jak go spotkam to czasem się śmiejemy z tego co się wtedy działo, jebany siedział do 2 w nocy od 22 na kanapie koło śmietnika i gadał przez telefon ze swoją dupą, totalne odcięcie od rzeczywistości z dobrą empatią), ale dopiero po mixie z browarkiem i THC zaczęło dawać te ciekawe efekty coraz bardziej. Potwierdzam, że w mixach się ciekawie sprawdza!
  • 345 / 6 / 0
Ma ktoś jeszcze jakieś zapasy tej substancji ? %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.