Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 260 / 3 / 0
w każdym bądź razie wtedy jeszcze moja tolerancja na stimy była prawie zerowa, dostałem to jako próbkę skądś tam i myśle jak dla początkującego ćpuna ta substancja może być czymś ciekawym, nie czułem się w każdym bądź razie zmęczony, a towarzysz który ze mną "zajadał" większość dnia wieczorkiem był też ładnie nastukany co ja (do dziś jak go spotkam to czasem się śmiejemy z tego co się wtedy działo, jebany siedział do 2 w nocy od 22 na kanapie koło śmietnika i gadał przez telefon ze swoją dupą, totalne odcięcie od rzeczywistości z dobrą empatią), ale dopiero po mixie z browarkiem i THC zaczęło dawać te ciekawe efekty coraz bardziej. Potwierdzam, że w mixach się ciekawie sprawdza!
  • 345 / 6 / 0
Ma ktoś jeszcze jakieś zapasy tej substancji ? %-D
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.