Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 260 / 3 / 0
w każdym bądź razie wtedy jeszcze moja tolerancja na stimy była prawie zerowa, dostałem to jako próbkę skądś tam i myśle jak dla początkującego ćpuna ta substancja może być czymś ciekawym, nie czułem się w każdym bądź razie zmęczony, a towarzysz który ze mną "zajadał" większość dnia wieczorkiem był też ładnie nastukany co ja (do dziś jak go spotkam to czasem się śmiejemy z tego co się wtedy działo, jebany siedział do 2 w nocy od 22 na kanapie koło śmietnika i gadał przez telefon ze swoją dupą, totalne odcięcie od rzeczywistości z dobrą empatią), ale dopiero po mixie z browarkiem i THC zaczęło dawać te ciekawe efekty coraz bardziej. Potwierdzam, że w mixach się ciekawie sprawdza!
  • 345 / 6 / 0
Ma ktoś jeszcze jakieś zapasy tej substancji ? %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające