Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
No i chuj że tolerka szybko rośnie ? ja tam ciągle czuje ,że mnie klepie... a z EPH to ić pan w chuj... to już na początku jest chujowe... (no może poza tym pudrem który kiedyś za frajer rozdawali ,bo ten był zajebisty %-D ) Jak cos na poprawe myślenia chcesz to se kurwa mety zajep %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
A skąd myśl iż chcę sobie poprawiać myslenie? :D ostatnio zatęskniłem z stymulantami i po prostu wypadło na pentedron.

No cóż, biedna Babcia, znów zostanie bez alpry. Szkoda w sumie, że występują jakieś bezsenne ekscesy. Trudno. Jak ból to bòl %-D
  • 1817 / 107 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: eliot »
nie wiem chyba to był ten pentedron.Swoja drogą jaki ma smak ten pentedron?bo to co ja wciągałem to było kurewsko gorzkie i oczywiście w kryształkach które najlepiej rozdrabniać kartą.Ja tego od piątku wieczorem do niedzieli do 5 rano zgrzałem 5gr. Troche sobie polatałem ale tego można sporo zgrzać,a w niedziele wieczorem już spałem jak niedzwiadek.
  • 869 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: ohYeah »
o kurwa...
jaką masz tolerkę? 5 g w dwa dni ? Ostro... Jak się czujesz fizycznie i psychicznie?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 3362 / 349 / 0
pentedron smakuje gorzko, pozniej znieczula i nie smakuje.
  • 282 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marv »
Wrzucałem 3 razy po 50mg co półtorej godziny, ostatnia dawka o 21:30 i zasnąłem o 02:00. Przy takim dawkowaniu występowała początkowo euforia (dość specyficzna, pierwszy raz się z taką spotykam, chociaż to nie pierwszy mój spid) a potem taki stan ni w tą ni w usraną - jakby poddenerwowanie, brak inicjatywy, chociaż gdy się postarałem, rozmowa zaczęła płynąć dość wartko i gadało się przyjemnie.
Planuję wrzucić 200mg żeby sprawdzić te wasze cudowne rady. Lepiej sniff czy oral w tym przypadku?
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 1817 / 107 / 0
Nieprzeczytany post autor: eliot »
Jak widzisz tolerke mam dość ładną.psychicznie całkiem niezle,zwał trochę podobny do amfy ale dużo lżejszy i psychicznie bez psychoz,wiadomo ze po dwóch nockach i jednak sporej ilości towaru fizycznie człowiek jest trochę osłabiony,ale bez przesady.w niedziele wieczorem wypiłem kilka piwek zapaliłem zioła i poszedłem spać.Na 100% nie wiem czy to jest ten pentedron,ale chyba tak,u mnie to gonią na ulicy zamiast amfy po 20zł za 0,33gr i wszyscy to biorą i mówią że nawet lepsze.Ja tam wolę jednak amfę lub meth,chociaż muszę przyznać że daje to całkiem fajną banie,rozgadanie i pobudzenie bardzo zbliżone do fety,częściej trzeba poprawiać.W sumie niezły substytut amfy muszę przyznać.Tylko uważajcie bo mocno niszczy zęby,kruszą się i plomby wypadają,trzeba kruszyć jak najdrobniej.
  • 2428 / 90 / 0
To raczje nie byl pentedron , bo pentedron przy znacznie mniejszych ilosciach wpierdolonych w przeciągu tam kilkunastu gdozin zafunduje komuś bez tolerki atrakcje takie jak po jebanym MDPV %-D Poza tym eliot... od jednego wpiierdolenia 5g pentedronu nie rozjebie Ci zembow tak jak piszesz ,mi przez te kilka miesięcy wpierdalania pentedronu , tylko jeden zomp ucierpiał, a dokłądniej mówiąc to połow tego zemba już nima %-D
Poza tym po co sie trujesz pentedronem ? skoro masz Mete ?...

To jebane uczucie podkurwienia czy jak to tam nazwieta to spowodwany jest tym ze małe kreski walita... Marechwa ćpunie, też tak mosz no nie ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 196 / 0
Może to jakiś inny keton był lub etylofenidat?
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 114 / / 0
Nieprzeczytany post autor: duszon »
albo to podjebany pentedron, ktory juz na stale gosci na ulicach ;p
by the way, wie ktos o statusie prawnym pentedronu w Anglii? Obowiazuje tam prawo analogowe do podobienstwa substancji, do mefedronu i naphyronu. Czy pentedron sie zaliczy, czy omija to prawo?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.