Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1888 / 422 / 4
Z pentedronem było tak że był legitny, ale dop w odp ręcach.

Tam dawkowanie było rzedu 20-50-100mg do ostrej bomby... trzeba uważać
zwł w mixie z 3MMC gdzie samej trójki można było sypnąć w porywach nawet 500mg, niektórzy tak tez dawkowali penta i potem było co było na ojomie ;)

ogólnie substancja bardzo mocna i bardzo "eko"
miligramowe smyranie, bardzo długi czsa stymulacji... o wiele mniejsze zjazdy niz przy amfie...
do mixów z ketonami pozbawionych noradrenalinowej fazy idealny
tylko tak jak mówię, z głową.
DXM
  • 4894 / 853 / 0
Teraz to już nie istotne, pentka nie ma i nikt go już nie produkuje. Chyba że ktoś we własnym zakresie i może goni swoim ludziom.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
@serotoninowy aktualnie pentek po szczecinie lata
  • 9299 / 1808 / 2
@Harnas9 ktoś was w konia robi.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3 / / 0
@Stteetart nie próbowałem go jeszcze bo chcę detox od stimów zrobić i się zbenziłem ale myślisz że 100zł za gieta pentka brzmi legitnie? xD
  • 459 / 44 / 0
Wpadło w łapy trochę tego, noi bez szału. Słabsze moim zdaniem niż 3-CMC w tej samej dawce, nie że nie działa bo miło jest ale to nie to. Chyba ze lipny sort, skoro jak mówicie nie ma tego na rynku.
  • 1888 / 422 / 4
kurde no, trochę wiem o rynku ( PL ) i wiem też, że nikt na officjalu tego nie produkuje ani też nie sprowadza w większych partiach do kraju
- możliwe, że trafiła Ci się jakaś domowa produkcja, może stąd ten "nijaki" efekt

pentedron w czystej postaci jest potężnym stymulantem, i jeden z lepszych dodatków do mixu dla "leniwych" narkotyków aby podbić stim noradrenalinowy...
DXM
  • 9299 / 1808 / 2
03 listopada 2023odbytniczy1991 pisze:
Wpadło w łapy trochę tego, noi bez szału. Słabsze moim zdaniem niż 3-CMC w tej samej dawce, nie że nie działa bo miło jest ale to nie to. Chyba ze lipny sort, skoro jak mówicie nie ma tego na rynku.
Co ? XD
Pentedrobu nie da się porównać do cmc bo cmc to euforyk a pent to dość lahrowy stymulant. Na pewno lżejszy od choćby NEP-a czy hexa
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1888 / 422 / 4
zakładając, że standardowe dawkowanie 3CMC to 100-150mg
jak piszesz pentedron w tej samej dawce jest lżejszy od CMC-ka WYŻEJ opisanego...
...to nie był pentedron
... w dawce 50mg potrafi konkretnie wystrzelić
... w dawce 100mg Cię pozamiata tak że nie jesteś w stanie ustać na nogach
... w dawkach powyżej 150mg... odlatujesz

czasami sie zastanawiam skąd ludzie mają te... prochy
Spoiler:
DXM
  • 459 / 44 / 0
Testowałem maks 40mg, stymulacja jest, bardzo słaba euforia, ale nie ma mowy o żadnych wystrzeleniu. W sumie może być jedna zasadnicza rzecz, o której zapomniałem wspomnieć, jestem na SSRI Esci 20mg także to by miało sens, że osłabia efekt. Nie mniej tak czy siak 3-CMC w tej dawce ostro mnie klepało. Nie to że jestem zawiedziony, ale spodziewałem się więcej niż od 3cmc, a możliwe że to gówniany proch.

Fuzja - D5

Jeszcze pytanie takie, są testy które jednoznacznie wskażą dany keton, bo wiem że są takie, które pokazują ogólnie obecność ketonów, ale nie spotkałem się z tym żeby był jakiś konkretny na np mefedron, pentedron czy inne.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.