Nie mam zdjęć od samej pestki - roślinka na pierwszych zdjęciach ma jakiś miesiąc (?) półtora (?) W każdym kolejnym poście będę wstawiał fotki zrobione w tym samym dniu - odstęp między kolejnymi wypadami na spota to średnio 2 tygodnie, ale of kors zdarzały się pewne odchylenia. "Poniżej link o drugiej fotorelacji. Obie rośliny rosły w jednym miejscu, i na końcu jest także kilka łączonych fotek 8-ball-kush-t64207.html "
Edit na prośbę autora.Lobo
Doniczka ma zbyt małą pojemność, a ziemia to zwykła ogrodowa z marketu - tak wiem przygotowanie słabe. Całe szczęście konopia nie jest specjalnie wymagająca.
Ten konkretny krzak miał dość mocno zahamowany wzrost na samym początku i właściwie niemal leżał kiedy wpadłem pierwszy raz od wysadzenia. Naturalnie odżył, ale nieco odbiło się to na jego wzroście
Coraz wyżej
(post niżej - mam tu problem z załadowaniem załącznika)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.