Nie mam zdjęć od samej pestki - roślinka na pierwszych zdjęciach ma jakiś miesiąc (?) półtora (?) W każdym kolejnym poście będę wstawiał fotki zrobione w tym samym dniu - odstęp między kolejnymi wypadami na spota to średnio 2 tygodnie, ale of kors zdarzały się pewne odchylenia. "Poniżej link o drugiej fotorelacji. Obie rośliny rosły w jednym miejscu, i na końcu jest także kilka łączonych fotek 8-ball-kush-t64207.html "
Edit na prośbę autora.Lobo
Doniczka ma zbyt małą pojemność, a ziemia to zwykła ogrodowa z marketu - tak wiem przygotowanie słabe. Całe szczęście konopia nie jest specjalnie wymagająca.
Ten konkretny krzak miał dość mocno zahamowany wzrost na samym początku i właściwie niemal leżał kiedy wpadłem pierwszy raz od wysadzenia. Naturalnie odżył, ale nieco odbiło się to na jego wzroście
Coraz wyżej
(post niżej - mam tu problem z załadowaniem załącznika)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.