Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siema, zamawiałem kolekcjonerskie brokuły, paczkomat-paczkomat, niby prosta akcja...
Nadanie paczki zrobione przeze mnie i zawiera mój numer, chłop co nadawał nie wydrukował etykiety, a paczka wymagała etykiety, dzwoniłem na InPost i "paczka ma błąd procesowy" jak bardo przejebane mam?
Jakieś porady prawne co mówić jak smutni panowie zawitają do drzwi ?
Da się odzyskać jakoś paczkę bez otwierania ?
  • 368 / 109 / 0
Zależy ile tam było , jeśli do 5 g to raczej umorzą sprawę
"Life pain always sexy"
  • 4310 / 699 / 2117
Chłop co nadawał nie wydrukował etykiety - no ale piszesz, że to TY byłeś nadawcą? To jak w końcu było, bo już się pogubiłem w tym co piszesz.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / / 0
Ziomek wyslal mi pake, pudełko od epeta w niej paczka fajek a w niej buteleczka po liquidzie w której jest kamyk i przyszedł mail że paczka jest rozwalona ale ziomek napisał żeby zapakowali na nowo i wysłali do mnie i czy jest szansa że wiedza co jest w środku i czy dadzą znać wcześniej że coś się dzieje czy jeśli się dowiedzieli to odbiorę ją ze smutnymi panami? Dodam że numer jest mój niestety...

Scalono z podobnym tematem /D5
  • 4310 / 699 / 2117
@S33ven jeżeli puścili dalej, to nie odbierzesz ze smutnymi panami. Bez sensu by to było. Zatrzymaliby paczkę i odezwali się bezpośrednio do Ciebie. Bez jaj, nie róbcie z siebie wielkich baronów narkotykowych. Jeżeli paka nie została bezpośrednio zatrzymana, to na 99,9% nikt nie robi podpuchy pod paczkomatem, bo Ty sobie przesyłasz kilka gram. Po prostu nie zostało wykryte, zabezpieczone na nowo i wysłane dalej (o ile zrozumiałem to, co napisałeś).
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 205 / 64 / 0
@S33ven

Ja miałem taką sytuację ale z normalną paczką. Jako nadawca dostałem maila od inpostu że paczucha jest rozwalona. Dołączyli zdjęcia i zapytali czy chcę reklamować, czy mają odesłać do mnie czy normalnie do odbiorcy. Jeśli analogicznie jest w tym przypadku to nadawca powinien mieć fotki i widzieć czy zawartość była widoczna.
Zapewne opakowanie im się rozerwało.
  • 65 / 11 / 0
04 października 2024S33ven pisze:
Ziomek wyslal mi pake, pudełko od epeta w niej paczka fajek a w niej buteleczka po liquidzie w której jest kamyk i przyszedł mail że paczka jest rozwalona ale ziomek napisał żeby zapakowali na nowo i wysłali do mnie i czy jest szansa że wiedza co jest w środku i czy dadzą znać wcześniej że coś się dzieje czy jeśli się dowiedzieli to odbiorę ją ze smutnymi panami? Dodam że numer jest mój niestety...

Scalono z podobnym tematem /D5
Nawet jeśli to pamiętaj, Ty nic nie zamawiałeś! A paczke na Twoje dane każdy może nadać, np jeśli Cię nie lubi i chce zrobić "psikusa". Tym bardziej, że mówisz, że to ziomek wysłał, więc nie ma historii zamówień w żadnym sklepie :) A nie wjebiesz ziomka, o to się nie bój, bo przecież albo mają jego dane jako nadawcy albo wysłał na lewo (więc w sumie jeszcze lepiej) :)

Powodzenia :)
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.