uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
@IGotHigh909 co do spota, to mam jeszcze jednego do obczajenia, ale jak na razie główny kandydat to opuszczone gospodarstwo, dość blisko mojego domu. Martwi mnie jednak bliskość innych domów, bo dosłownie przez ulicę jakaś babcia mieszka. Co do okresu to chyba później, niż wcześniej bo gdzieś czytałem że automaty to się później sadzi.
  • 4310 / 699 / 2117
Wiesz co, jeżeli chodzi o takie spoty, to byłbym ostrożny. Znasz słowo "urbex" i zwiedzanie opuszczonych budynków? Te, które są blisko to smakołyk i kąsek dla takich ludzi. Nie rób tego, bo to potencjalnie może być jeden z powodów, aby to miejsce przez nich odwiedzić.

Poszukaj tego, czego pisałem. Fajna wysepka, najlepiej oblana dookoła wodą, albo na dużej i długiej ilości zalana wodą, przez którą przeskoczenie jest niemożliwe, lub stanowi problem. Ty zaś możesz zrobić sobie prowizoryczne przejście z desek, które potem możesz gdzieś kitrać, ewentualnie kalosze ze sobą zabierać, czy coś.

Jeden z userów miał takiego spota, nawet nadal go ma. I nie było praktycznie przez kilka lat akcji, aby ktoś go tam odwiedził.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 6 / / 0
Jeszcze planuję trochę poszukać, ale brak samochodu dość znacząco ogranicza możliwości. Co do tego spota to "urbexu" raczej nikt nie robi i jest od zajebania pokrzyw. Chociaż może się takie coś zdarzyć, więc nie jest to miejscówka idealna, jest trochę czasu jeszcze to posprawdzam okolicę na duckduckgo Earth i może akurat coś się znajdzie.
  • 12452 / 2421 / 0
Dałoby się może ukryć automata w pokrzywach, ale jego obecność zdradzi zapach, który zwykle jest mega silny i wyczuwalny z bardzo daleka. Zależy to wprawdzie od genów, ale należy założyć, że będzie walić.
O dobry spot jest mega ciężko, ale da radę. Trzeba wykazać się czasem kreatywnością : )
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.