Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 110 / 30 / 0
Wyglada jak plastelina ,hasz ,tylko zupełnie inaczej pachnie
  • 218 / 69 / 0
To może fakehash bez wkładu? :F Podbijam - pokaż jak kolega prosi. Nikt tu kryształowej kuli nie posiada.
lol [*]
  • 110 / 30 / 0
Jak plastelina, pachnie podobnie do browna, za chuja nie klepie
Nie wiem tez jakie ilości tego się spożywa, palenie (naprawdę ostrożne i takie jak tu zalecano) nic, dodupnie nic.
Aale zaznaczam że 0,5 gieta tego było, mowie wezmę na próbę
Toto sie chyba tylko po kablach nadaje. A myślałem że takie plastelinowe ciemne to do palenia jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.