kolejny dzień zarzuciłem 2 paczki tj 300 mg kodeiny.. po godzinie jest super relax, zero problemów. cieszyło mnie w końcu życie, do tego kofeina i na koniec piwko. Czułem że mam na wszystko wyjebane, zacząłem myśleć :) więcej nie wezme tego, nie ciągnie mnie na szczęście, zejscie miałem słabe, lęki, niepokój, zaparia na kilka dni dupa zaszyta, przejebane. Zwykle tak jest że co leczy i inne kaleczy.
Pozdrawiam
Od kiedy dawki 2 paczki T przyjęte jednorazowo to dawki lecznicze?Pierwsze słyszę.
opium jako lek w użytku jest od 1800 roku,mamy 2021 ,na kaszel,katar, duszności , gorączkę jest dostępnych full innych leków,które w składzie nie mają magicznego o;))
Biorąc T ,biorąc w ilości 2 paczek na raz nie miałeś na celu złagodzenia objawów fizycznych a się zajebać,co zresztą osiągnąłeś.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.