z innej beczki - sa jakiss fajne mixy z opipramolem? i jak opipramol bedzie dzialal na mefedron? z gory dzieki :3
Jeżeli na ciebie nie działa to nie bież,, nie ma sensu.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
23 marca 2024stuk pisze: Nie działa nasenie wziołem 150 mg i zero chęci na sen, tylko uspokojenie.
To nie jest trazodon IR czy zolpidem które czuję 10-15min po przyjęciu.
To się dobrze komponuje z DXM czy ketamina, tak dla samego działania nasennego to bym tego nie brał, na sam sen to hydro pięć razy lepsze.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Można brać wieczorem i doraźnie, spróbuj jak będzie najlepiej dla Ciebie.
Mi lekarz mówił, że kiedy będę czuł potrzebę, tzn stres itd. to mam brać, albo spróbuj 50-50-50.
To nie jest silny lęk, można experymentować.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.