- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Mam zerową tolerke, próbowałem DHC, kody oxów, morfiny w niskich dawkach. Teraz brałem przez tydzień codziennie oxy w dawkach 20-40 mg.
Na wielu stronach pisze ze nie zachodzi żadna interakcja a w FAQ na hyper że niby nie można laczyc
Jestem dosyć nowy w opio i nie do końca rozumiem czemu u mnie tak się dzieje. Przeczytałem cały wątek o miksach i oxy, ludzie biorą po 20/40 mg i już mają fazę. Ja biorąc pierwszy raz całą 80 po zmyciu otoczki i dokładnym pogryzieniu zwęziły mi się tylko źrenice i nie czułem jakieś fazy. Czytałem że właśnie pomóc może prometazyna albo hydroksyzyna. Do hydro mam dostęp i pytanie czy zarzucenie samej hydro pół godziny przed oxy pomoże już wykrzesać fazę czy mam zblokowane receptory i potrzebuje większych dawek. Nie mogę zrozumieć też o jaki wjazd chodzi bo nie miałem ani euforii ani nodow
przeniesiono - nv13
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.