- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Czy może ktoś przesiadający się z PST na apteczne opio ma jakieś sugestie jak dodać "pełni" efektom działania farmaceutyków? Z PST przeskoczyłem ostatnio na Majkę i jednak solo nie jest tak satysfakcjonująca jak w herbatce, więc zastanawiam się czym można by ją doprawić żeby trochę ten stan poprawić.
I thought I was someone else, someone good
23 grudnia 2022patwron18 pisze: siema, mam pytanie odnośnie donosowego miksa helu i mefedronu/fety/piko. Ktoś próbował? Ma to w ogóle sens? Jeśli tak to w jakich proporcjach braliście
Ja bym się chyba nie odważył na hel+piko
Apropo BK i opio dla mnie ten miks jest słaby za każdym razem marnowałem nie potencjał jednych i drugich.
feta+ hel wydaje mi się najbezpieczniejszym rozwiązaniem jeśli robisz taki mix pierwszy raz a tak wnioskuję z postu
scalono - WRB
No średnio się da dać majce aptecznej takiej głębi o jaką ci chodzi w PST masz całą gamę alkaloidów i w zależności od sortu będą się różniły proporcjami. Z Majką możesz sobie najwyżej dorzucić oxy choć jak dla mnie ten mix jest słaby majka zabija cały plusz oxow
29 grudnia 2022Sowa17 pisze:Jakiś tam sens jest ale hel donosowo to marnotrawstwo już lepiej spalić.23 grudnia 2022patwron18 pisze: siema, mam pytanie odnośnie donosowego miksa helu i mefedronu/fety/piko. Ktoś próbował? Ma to w ogóle sens? Jeśli tak to w jakich proporcjach braliście
Ja bym się chyba nie odważył na hel+piko
Apropo BK i opio dla mnie ten miks jest słaby za każdym razem marnowałem nie potencjał jednych i drugich.
feta+ hel wydaje mi się najbezpieczniejszym rozwiązaniem jeśli robisz taki mix pierwszy raz a tak wnioskuję z postu
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
I thought I was someone else, someone good
Mam pytanie odnośnie miksu morfiny (vendal, chlorowodorek morfiny) z oksykodonem DOUSTNIE.
Jestem na programie substytucyjnym i dostaję morfinę na codzien 400mg, ale musze ja sobie odlozyc, wiec kupilem oxy, ktorego nigdy nie bralem, ale mam tylko jedna tabletke 80mg. (proszę mi nic nie mówić o IV, nigdy juz tego nie bede robil i prosze tez nie mowic mi, ze marnuje morfine, otoz nie, bo funkcjonuje normalnie, nie potrzebuje zadnego wjazdu, tylko normalnie zyc, z nutka chwilowej "euforii" i na caly dzien spokoj)
Vendal zawsze krusze i wypijam z wodą, no i zaczyna działać na mnie jakos po 20 minutach, potem chwile euforycznie (tak z 40 - 50 minut), a potem juz nic, a jak wezme wiecej to jeszcze czasami po 4 - 5h zaczynam nodowac, gdzies tez czytalem, zeby dodac kwasku cytrynowego do tej wody, nie wiem czy to jest wkrętka, ale jak dodaje kwasku do rozkruszonego vendalu w wodzie, to dziala lepiej.
Zazwyczaj jak mieszalem vendal z innymi opiatami/opioidami, to musialem nalozyc jedno wejscie na drugie perfekcyjnie, bo inaczej vendal blokowal to co wzialem i dodatkowo sam siebie, czyli nic kompletnie nie dzialalo, tylko wkurwiony bylem np. brałem najpierw klepiący mak, po 20 min dorzucalem vendal rozkruszony i po prostu jakby vendal blokowal mak, no i sam tez nie dzialal (tylko raz mi się udało nałożyć jedno na drugie i było zajebiście jak za czasów maków z 13 - 15 roku, ale tez tak z 1h max) - tak samo bylo z kodą (thiocodin), bralem na rozne sposoby, ale koda akurat nigdy na mnie nie dzialala i tu w miksie tez. W związku z tym nie wiem co wziac pierwsze czy oxy, czy morfine, w jakich dawkach jesli biore 400mg dziennie doustnie krszuone w wodzie, no i jak nalozyc na siebie wejscia, czy brac najlepiej na czczo, czy zjesc jakies dwie kromki i odczekac z godzine (zazwyczaj tak robie i wydaje mi sie, ze morfina wtedy lepiej dziala).
Dodam tez, jakie leki przyjmuje, bo to jest wazna kwestia:
- pregabalina 450mg - 600mg z rana,
- baclofen 25mg - 50mg z rana, albo 25 - 25,
- prometazyna 25mg doraźnie (teoretycznie ma niby "podbijac" dzialanie opio, ale w moim przypadku zbija euforie do zera, za to pozniej nodduje, a mi chodzi tylko o euforie, nie chce noddowac)
- amitryptylina 50mg na noc
- trazodon 300mg na noc (ale przestaje go brac)
- zopiclon 7,5 - 15mg na noc
- no i najwazniejsza chyba rzecz, to uzaleznienie od bzd od wielu lat, tylko aktualnie biore doraźnie tylko clonazepam, chociaz bylem w ciagu przez ostatni rok z przerwami i teraz nie biore juz od okolo miesiaca (dalej mam uboki, no ale bralem kiedys clonazolam w kolosalnych dawkach jakos w 2015 roku np 1g w 2 tygodnie, co mi nabilo juz stala tolerke na benzo, dlatego chce z tego wyjsc, ale jest ciezko psychicznie)
Reasumując: Podalem duzo informacji, wiec moze ktos mi pomoze na tej podstawie, czy to moze zalezy od tego, ze to chlorowodorek morfiny, a nie siarczan - ale starczy moich podejrzen, bo nie mam pojecia.
Napisalem o tym wszystkim i zadalem pytanie, poniewaz 99% osob tutaj pisze tylko o IV, a sa niektorzy ludzie, ktorzy biora P.O tylko, szczegolnie Ci na programie, co chca powoli z tego wyjsc.
Jak laczyc vendal z kodeina/makiem/oksykodonem, tak, zeby nalozyly sie perfekcyjnie na siebie efekty? Jesli ktos moglby sie podzielic tez jakimis informacjami na temat, jak podbic "euforie" morfiny biorąc doustnie? Czy da się? Chodzi glownie o VENDAL, bo z siarczanem jest latwiej podobno. No i czy ktos wie czemu tak krotko to na mnie dziala? Początki skręta pojawiają się juz po 24h od wziecia.
P.S. Zapomnialem chyba o jedynm z najwazniejszych, czy oksykodon (oxycontin, oxydolor) 80mg o przedluzonym uwalnianiu, trzeba po prostu zgniesc na jebany pył i tez wlac do wody, zeby dzialal od razu? Czy jakies inne sztuczki trzeba robic?
Z góry dziękuję, jeśli ktoś to w ogóle przeczytał, a jeśli jeszcze odpowie, to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam i życzę każdemu zdrowia, bo to jest najważniejsze.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7d4ed415-012a-4a95-9d14-c28cb4105ffd/ad.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250511%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250511T095802Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=7ed43dd8637fd3330707d4318d289bd4b9aeb8b62daca99480b3e6835b2fa69d)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/fent400.jpg)
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej
Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jelitko.jpg)
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego
Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/diler_warszawa_15.jpg)
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy
Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.