Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
@Vetulani44

medyczna DAWKA, o to mi chodziło.
  • 1427 / 378 / 2
@Vetulani44 @Atro @Beatmakers
Atro usunął post jako off top na moją odpowiedź że jakie 400mg, edytowałem post usuwając źródło jak coś tej dezinformacji imo, akurat tak się składa, że mam bardzo dobrą współpracę z tym źródłem i zaraz poleci e-mail z wyjaśnieniem co to ma znaczyć, chyba sobie wzieli za mój przykład jak jechałem z tego źródła receptami po 2g+ oxy na msc xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2827 / 614 / 0
29 lipca 2024Beatmakers pisze:
@Vetulani44

medyczna DAWKA, o to mi chodziło.
Czyli jak zapodam tabsa Adderallu, przykleję plaster fenta i wrzucę klona na język — ale wszystko w medycznych dawkach — to nie jest narkotyzowanie się? Apeluję o zdrowy rozsądek, o zaprzestanie oszukiwania samego siebie.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1427 / 378 / 2
@Vetulani44 XDDDD nie wiem jak dla mnie temat to jeden wielki off top. @Atro zwracam honor
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 374 / 40 / 0
To ma być dawka do klubu pod bijatykę?
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.