Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
@Vetulani44

medyczna DAWKA, o to mi chodziło.
  • 1493 / 400 / 2
@Vetulani44 @Atro @Beatmakers
Atro usunął post jako off top na moją odpowiedź że jakie 400mg, edytowałem post usuwając źródło jak coś tej dezinformacji imo, akurat tak się składa, że mam bardzo dobrą współpracę z tym źródłem i zaraz poleci e-mail z wyjaśnieniem co to ma znaczyć, chyba sobie wzieli za mój przykład jak jechałem z tego źródła receptami po 2g+ oxy na msc xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2881 / 621 / 0
29 lipca 2024Beatmakers pisze:
@Vetulani44

medyczna DAWKA, o to mi chodziło.
Czyli jak zapodam tabsa Adderallu, przykleję plaster fenta i wrzucę klona na język — ale wszystko w medycznych dawkach — to nie jest narkotyzowanie się? Apeluję o zdrowy rozsądek, o zaprzestanie oszukiwania samego siebie.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1493 / 400 / 2
@Vetulani44 XDDDD nie wiem jak dla mnie temat to jeden wielki off top. @Atro zwracam honor
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 387 / 45 / 0
To ma być dawka do klubu pod bijatykę?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.