Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 763 / 6 / 0
shrek. czy to przypadek, że był ... zielony?

czytałem jakiś czas temu "Wywiad z wampirem" Anne Rice. tytułowy bohater opisywał swą przemianę w wampira. kurcze jakbym nie wiedział to bym myślał, że gościu jest na fazie :)
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 108 / 6 / 0
http://breakcore.pl/
  • 76 / / 0
Atlas - KLEJ OKEJ!
Aparaty KODAk
fuji FILM (film tzn. jazda, trip, wkręt)
Metka (rodzaj wędliny)
Szuwaks (dawniej pasta do butów)
Telewizja KABLOWA
niemiecka telewizja Pro SIEBEN (w wymowie ZIBEN)
a akcja LPR-u "Zero tolerancji"???

Albo ten dziadek z reklamy herbaty Saga co ma sklerozę, ale jak sobie wypije to lubi wypierdalać plastikowych spadochroniarzy przez okno... tzw. herbtaka z prądem mi się kojarzy :-D

P.s: Już samo to że ktoś jest FAJNY oznacza to że jest z nim wszystko w porządku :-p
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2007 przez GhostOfTheSun, łącznie zmieniany 3 razy.
Szarańcza!
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
tak dzisaj jade na dzialke a tu napis wielki w huj hurtownia koksu hehehehe
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rudy »
Też to widziałem... jak jechałem na działke w puszczy kampinowskiej (przy Warszawie)
Uwaga! Użytkownik Rudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Apropos:
Na stacji czasem wdziałem pociąg towarowy z takimi białymi zaciekami na wagonach.
Po bokach było napisane że wiezie koks... :-D
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 907 / 8 / 0
Chodziłem po sklepach z mamą (wie że pale mj) i poszła do mięsnego a ja postanowiłem zostać na zewnątrz po kilku minutach przychodzi już z towarem. Poprosiła mnie żebym pokazał jaj muj portfel (jest na nim liść marihuany narysowany) ogląda go i prowadzi mnie do sklepu i pokazuje w rogu - 2 metrowy krzak konopii 8-( liście takie same, łodyga troche gróbsza... ale podeszłem bliżej i zauważyłem że jest sztuczny... ale kurde te pierwsze wrażenie :-D
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Brown Sugar - Audycja z czarną muzyką w radiu RMI FM
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Dzisiaj szedłem sobie przez miasto i zauważyłem zielony szyld z napisem "DOBRE PALENIE"
Już miałem wybuchnąć śmiechem ale przyjrzałem się i okazało się ze jest tam napisane "DOBRE PANELE" xP
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clay »
Spacerowałem ostatnio porobiony halą targową we Wrocławiu, gdy moim oczom ukazał się taki widok:
http://img160.imageshack.us/img160/842/dsc00025uq7.jpg
5 zł w plecy. ah te knysze.
Uwaga! Użytkownik Clay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".