Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 345 / 6 / 0
10mg olci zbije miks 4-MPD + HEX-EN +bro na sen ?
  • 954 / 51 / 0
Zależy kiedy ostatnia dawka stimów, ale ogólnie powinno, najwyżej nie od razu - poprzewracasz się pół godziny w łóżku a nie spłyniesz od razu. Mi przy hexenie 7,5mg wystarczało w mixie z 0.5mg alpry.
  • 345 / 6 / 0
Ostatnia dawka stima ?... w sumie przed chwilą %-D .Ile bym dał za alpre mmm.. sry za offtop %-D
@edit
20mg olci poszło chyba idę spaać %-D
  • 39 / 4 / 0
dzialają po tym dysocjanty? np. DXM, nie chodzi mi o mix tylko czy olanzapina przyjmowana codziennie wieczorem moze spłycać faze
  • 3454 / 1110 / 0
Na natręctwa najlepsze SSRI i klomipramina.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 784 / 16 / 0
Zażywam 75 klomipraminy i 20 paro wystarczy? Kiedyś brałem 225 klomi i 40 paro zacznie działać niższa dawka?
  • 1180 / 5 / 0
Mało tego brałem, ale podobnie jak chlorprothixen ma swoje działanie na plus. W odróżnieniu do chlora olanzapina zwiekszała apetyt znacznie.
  • 4 / / 0
Brałem pół roku po 20mg i teraz żadne używki na mnie nie działają. A nie biorę tego syfu już od prawie roku. Kawa, papierosy i metylofenidat pozostały dla mnie tylko w miłym wspomnieniem.
  • 143 / 7 / 0
12 kwietnia 2017misspill pisze:
Na natręctwa najlepsze SSRI i klomipramina.
Zażyłem przed prawie godziną (pierwszy raz w życiu) 15mg Olanzapiny. Na razie czuję: senność i sedację. Jakieś dwie godziny temu wziąłem 4mg klona i 200mg Tramca. klon i Tram nie ma z tą sedacją i sennością za wiele wspólnego, co najwyżej je pogłębiły.
@Misspill, a jak u Ciebie spisuje się ten lek. Chyba idę spać zaraz, bo zamuliło kompletnie.
  • 3454 / 1110 / 0
Kiepsko, przede wszystkim akatyzja i senność, apatia w dzień, słabo niwelowała objawy psychotyczne, szybko poszła out. Leczona byłam nią dwukrotnie w różnych odstępach czasu.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.