Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 579 / 104 / 0
No tak z tym akurat się zgadzam, bez pregaby to raczej nie mialbym żadnych zastrzeżeń, głównie właśnie o ten mix mi chodziło
:tabletki:
  • 741 / 436 / 0
Panowie, zarzuciłem i jest bardzo miło i pluszowo, człowiek się rozpływa trochę. Generalnie miałem doświadczenie tylko z brownem jak mieszkałem w ok bo tam chjowo z lekami, a hel wszędzie. Żałuje jednak że nie wziąłem większej dawki, może jutro wezmę 50 mg.
Ale to mi się o wiele bardziej podoba. A od pregabaliny niestety jestem uzależniony chociaż z 3.5k dawek(wiem sick) zszedłem ciężką przeprawą do 600... Więc niesety muszę ją brać, bo clon się nie przebija przez bezsens odstawienia. Może szurnę trochę maaaalutkiej kreski r albo eskety? Boże, jak ja kocham ten komfort w domu gdzie jestem zabezpieczony po uszy w każdy możliwy narkotyk w dużej ilości. Coś jak słynna teczka w las vegas parano : DDDD Zastanawiał mnie tylko ten eter cytuując klasyka

Scalono post. - Nie wstawiamy jednego posta po drugim tylko edytujemy na przyszłość{krzychv}
Dodam też co do waszych komentarzy, że niestety jestem po kolejnej redukcji z750na600. Półtora roku jadłem 3,5. Je pojedyncze wyskoki tylko ciąg. Co ja wtedy musiałem lawirować z receptami panowie, ale nie o tym chciałem powiedzieć.
Jestem ze tak powiem na razie skazany na pregabaline i nie mogę sobie pozwolić na nawet jeden dzień bez, bo to co przeżywam jest nie do opisania słowami.
  • 29 / / 0
14 marca 2025halowpierdol pisze:
@NiedzwiedzJanusz to wszystko co wymieniłeś to typowe skutki uboczne wymienione w ulotce. Jeśli bierzesz okazyjnie to normalne, że organizm nie jest przyzwyczajony i reaguje w taki sposób, tym bardziej że 40mg bez tolerancji to nie jest mała dawka. Ja biorę oxy praktycznie codziennie, ale jak robię sobie detox żeby obniżyć tolerkę i potem wracam do nałogu to też czasami zdarza się, że mnie zamuli jak trochę przesadzę z dawką.
dzięki za odpowiedź, chociaż chwila minęła :) właśnie w tym problem, że skutki jakby to był początek, a biorę już od lat (regularnie w odstępie kilku dni, a dawki 40mg trzymam się już od ok. 4 lat).
  • 579 / 104 / 0
To nic nowego. Nigdzie nie ma napisane że skutki uboczne muszą pojawić się od razu. Cięższe problemy często pojawiają się właśnie Po czasie
:tabletki:
  • 770 / 176 / 0
Wymioty są głównym efektem ubocznym dla heroiny, morfiny ale zauważyłem że i oksykodonu. Bierzesz za dużo po prostu, staraj się nie palić podczas fazy i będzie ok.
  • 741 / 436 / 0
40mg wciągnietego sniffer oksy bez żadnej tolerki dały mi dziewicze noody, szkoda tylko że przyjechałem to na dworcu zwijaąc się z afterparty i czekając na pociąg, na palarni miałem ogromny problem z zapaleniem papierosa, w ogóle motorka była tak słaba że zastanawiałem się jakmi cudem nadal idę...
  • 581 / 81 / 0
40mg na dziewiczej tolerce? Odwaznie ja mimo tego ze biore opioidy i robie miedzy tym dlugie przerwy to 20mg iv mnie sklada czasem do spania %-D
Jestem dość trudny.
  • 151 / 21 / 0
Miałem tolerancje taką że 240mg kodeiny czułem średnio. Przedwczoraj zażyłem 30mg oksykodonu, a wczoraj 80mg oxy. Kiedy znowu zaczne czuć 30mg oksykodomu ( Biorąc pod uwage że codziennie będe zażywał jakiś dysocjant, dxm lub mematyne które wiadomo zmniejszają tolerancje na opio)
  • 186 / 63 / 2
@Patrykpatyk tolerancja to sprawa indywidualna, u każdego zmniejsza sie i zwieksza z różna predkościa. jeżeli porobiło cie ładnie te 80mg oxy to myśle, że tolerka zleci dość szybko. ale nie bierz memantyny w tym samym tyg co dxm lub jakieś dyso, bo zrobisz sobie kuku %-D na ogół walenie dyso dzień w dzień jest rzeczą średnio przyjemna i opłacalna (wiem, bo probowałem xD) memantyna bedzie w tym wypadku najbezpieczniejsza.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 151 / 21 / 0
@Devixo Gdy dziś wziąłem 90mg+210mg+300mg dxm, to nie brałem memantyny z 3-4 dni, i zazwyczaj gdy biore dxm to wtedy tych 10-20mg memantyny nie biore 1-2 dni, a tak to biore bo zmniejszają tolerancje na różne substancje
A czemu taki miks niebezpieczny
Żeby offtopu nie było te 30-40mg oksykodonu kiedy znów poczuje tak konkretnie jak kiedyś? Bo to że szybciutko to u jednego może być godzina u drugiego miesiąc mordeczko
Ejj a macie jakiś patent jak podzielić oxydolory 80mg na 3 równe części profesjonalnie domowym sposobem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.