Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 580 / 4 / 0
Buchnąłem babci 15 mg oksy. Ogólnie było już czuć coś tam, fazą bym tego nie nazwał ;) Na drugi dzień lekkie uczucie ciężaru w klatce piersiowej. Suchość w ustach jak po zjaraniu. Myślę, że może znaleźć potencjał w miksach. Aczkolwiek trzeba odpowiedzialnie to zbadać.
  • 3732 / 45 / 0
Miksowalam z DXM, wizje zaiste smieciowe. W ogole nie lubie tego uczucia ´wygluszenia´ i rwanej swiadomosci po deliriantach, jakby mnie ktos w worek zapakowal.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 580 / 4 / 0
Powtórzyłem próbę z 20 mg. Było już trochę ciężko i nieprzyjemnie :/ Niemal nie szło rowerem się doczłapać do domu. Zaniecham dalszych eksperymentów z tą substancją.
  • 184 / 6 / 0
U mnie wczoraj poszło łącznie 45mg. Najpierw 15mg, a później co jakiś czas dorzucane 10mg trzy razy. Znacznie wyjechałem poza standardowe 15mg-20mg i powiem tak... szału ni ma. Aczkolwiek tak jak było wspomniane, duży potencjał w miksach %-D
"Wydaję się tak chory dla norm hipokrytów
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.