Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
Od 20mg/24h do 80 a nawet 100mg/24h (nie wiem, bo po tym sie wiele nie pamieta ;) )
Oprocz odwodnienia, bladej cery i spiecia w pecherzu, nie zauwazylem efektow ubocznych. Po pewnej dawce jednak, gadasz z ludzmi ktorych nie ma, i nie wiesz, kiedy ten absurdalny stan sie skonczy.
Nienawidze DXM, ale Oksybutynina nigdy mi nie dala bad tripow.
Ktos to stosowal/stosuje i chce sie podzielic doswiadczeniem?
Ja sam biore to w akcie desperacji gdy nie ma niczego innego, choc dziwie sie na brak informacji o zastosowaniu rekreacyjnym. Taka "dobra slabizna" jesli chodzi o tripa.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.