Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / 11 / 0
Jest oczywiście, ale to już zabawa na wyższy lvl. Ja akurat mam to szczęście że aceton wystarczy, robi robotę, ale trzeba mieć cierpliwość 😁
  • 10 / 2 / 0
Czy aceton usunie ew. Inne pobudzacze co nie dają spać? kofeinę i inny shit?
  • 920 / 162 / 0
kofeinę tak, inne nie wiem.
  • 4312 / 699 / 2117
@pipensor
No kofeinę tak, a inny shit to wypisz, a damy Ci znać. Z fusów nie dowiemy się o jakie substancje dokładnie Ci chodzi.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2 / / 0
15 czerwca 2016Akkerman pisze:
Nie wiem czy wiecie, ale obecnie na rynku koksu plagą jest mieszanie z lewamizolem i dotyczy większości sprzedawanego koksu. https://www.erowid.org/chemicals/cocain ... cle2.shtml To jest dramat, bo lewamizol jest chyba najgorszą substancją jaką można przyciąć kokę i ma straszne skutki uboczne wliczając w to przykrego zwała. Wiem, że acetonem nie da się tego lewamizolu wyczyścić.
Zna ktoś więć jakąś metodę na pozbycie się tego ścierwa?
Na szybko w duckduckgo znalzłem coś takiego
What is levamisole soluble in?
It is found that the solubility order of levamisole hydrochloride in the selected solvents: water > MT > ET > DMSO > NPA > NBA > IBA ≈ IAA ≈ NPT > NHA > IPA > SBA.
  • 13 / 2 / 0
Witam wszystkich pytanko czy waszym zdaniem te całe oczyszczanie ma sens ? Czy np zabawa przy 5-10 g ma sens ? Będzie rzeczywiście widoczna różnica w jakości ? Nie ukrywam że nie mam dostępu w pl do czegoś dobrego. Raczej standard chrzan ale nos rozwala problem ze snem i następny dzień dziezko jest . I też zastanawiam się nad oczyszczaniem ale ciekawi mnie czy różnica jest na tyle widoczna żeby poświęcać wiadome straty w wadze . Dzięki za odp
  • 4894 / 853 / 0
Zawsze lepiej mieć czysty towar niż walić z wypełniaczami typu lewamizol, kofeina, amfetamina, lidokaina. Jak potrafisz oczyścić towar i się pozbyć takich wypełniaczy to zrob to, szczerze to ja nie mam pojęcia o oczyszaniu kokainy. Dowiesz się przy okazji ile masz koki w tych 10g i czy nie lepiej poszukać innego źródła.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 2 / 0
Witam wszystkich mam pytanie zrobiłem oczyszczanie takie jak w poście i góry. Z 3 g zostało 2 g. Przed temat był w grudce z takimi świecącymi płatkami. Po oczyszczeniu większe jakby płatki śnieżne ale świecące bardziej jak soda oczyszczona małe kropeczki światełka. Temat przed pachniał benzyno chrzanem . Po oczyszczeniu przestał pachnieć. Po zaaplikowaniu jakby bardziej piekło w nosek jak przed. I faza rzeczywiście może lekko inna ale bez przesady. Po kilku liniach nos zapchany , roztrzęsiony nie przyjemne uczucie serce waliło. I lekkie problemy ze snem. Jak myślicie był to kokos ? O co może chodzić ? Sądziłem że jak stracę z 3 g aż 1 to że dostanę Czyściocha że po paznokciu mnie wybije z butów a tu zero jakieś większego rozczarowania. Proszę o odpowiedź pozdrawiam
  • 1783 / 241 / 0
Z twojego opisu wynika, że to była kokaina i ją książkowo przedawkowałeś.
  • 13 / 2 / 0
Dziękuję za odpowiedź. Ale powiedz mi mogłem przedawkować 4 mały kreskami w ciągu 4 godzin ? To ile byn musiał aplikować na jednego strzała żeby nie mieć złych symptomów a fajna bombę ? Bo mam wrażenie że jak wezmę za mało to jestem taki jakiś spięty niepewny. Czasem. Zastanawiam się czy to koks czy może jakiś syntetyk bo zapach żeby kompletnie zniknąl?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).