Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1775 / 240 / 0
Na allegro jest dostępny bez problemu.
  • 55 / 1 / 0
chodzi mi o mozliwosc dostania tego gdzies stacjonarnie
  • 1775 / 240 / 0
Obi
  • 4310 / 699 / 2117
18 sierpnia 2024CristianoRonaldo pisze:
siema, orientujecie sie czy aceton bezwodny jest gdzies do dostania w sklepie, czy zostaje samemu suszyc?
W większości sklepów budowalnych powinni mieć na stanie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4 / / 0
Kolega miał taką sytuację. Temat mocno żółty wilgotny, mocno go czuć. Robić robotę robił ale nie był go pewny. Przepłukał acetonem 100% świeża butelką, marka dragon. Połowa zniknęła, pozostał czysty biały proszek ale niejednolity, widać było grudki i takie płatki jakby się przyjrzeć. Przestało działać prawie całkiem. Odstawił to na później, dokonał ekstrakcji jakoś koło 2g rozpuścił w 10-15 ml ciepłej wody destylowanej. Po dodaniu wodorotlenku sodu, w mieszaninie powstało bardzo dużo pływającego osadu jak kasza manna. Wodorotlenek dodawał pomału bez nadmiernej temperatury.
Nie specjalnie wychodziła warstwa wierzchnia jednak coś delikatnie czuć było zapach. Po płukaniu acetonem coś tam się uzbierało ale raczej aceton. Po dodaniu kwasu siarkowego rozcieńczonego IPA 1:12(dość stary może naciągnął wodę?) Ogólnie rezultat końcowy, śladowe ilości białego proszku o kwaśnym posmaku. W jednym z słoiczków pozostała mu pod warstwą acetonu oddzielna warstwa o kwaśnym odczynie.

Teraz pytania:
1 czy aceton dragon mógł być trefny?
2 o czym świadczyła kasza w mieszaninie z naoh? Zepsuta reakcja czy zanieczyszczenia?
3 czy pozostała ciecz pod acetonem odczynu kwaśnego to amina doprowadzona za nisko pH? Biorąc pod uwagę że rozcięczone było nieswieżą IPA?
4 dlaczego proszek ma kwaśny smak, używał pasków pH zakończono na odczynie w okolicy 6.8-7.0 pH.
  • 7 / 1 / 0
Proszę, niech ktoś w końcu poda sprawdzony aceton.
Cena za 99,8% wacha się od 20 złotych za 5 litrów do 3 stówek za małą buteleczkę za tę samą czystość w specyfikacji producenta. Nie zajmuję się chemią przemysłową więc mogę się mylić, ale podejrzewam że działa to m.in. w ten sposób jak z "suplementami diety".

A propos suplementów, to w tematach o zjechanych nosach forumowicze się rzucają żeby pierwsi podać nazwę nowych bubli, które codziennie stosowane przez pare miesięcy tylko upośledzą śluzówkę, najchętniej z ceną sugerowaną producenta i gotowym embedem nawigacji z ktomalek.pl do najbliższej apteki. A tutaj tego acetonu wytwale chronicie od 2009 roku lepiej niż pewnie futer macie skitrany w domu. Widać że temat o stimach, naprawdę nie sądzę żeby ktoś się fatygował żeby szukać użytkowników forum po zamówieniach odczunnika przemysłowego i robić obławy.
  • 52 / 3 / 0
Sprawdzony aceton to jakikolwiek aceton czda.
A teraz moje pytanie.
Aceton rozpuści wypełniacze z fety, nie rozpuszczający fety, ale zostaje kofeina. kofeina ekstrahowana jest z zielonych nasion kawy przy użyciu DCM więc tym sposobem można ją usunąć z amfetaminy. Wyczyściłem grama z zaufanego źródła najpierw DCM a później acetonem i zostało mi 150 mg (lol).
Zawsze po takim czyszczeniu ubywało około połowy, ale nie aż tyle.
Mógłby ktoś napisać jak z rozpuszczalnością amfetaminy w DCM? Pytam, bo nie wiem czy temat był bardziej przeżeniony, czy po prostu miałem tak duże starty przy mojej metodzie.
  • 52 / 3 / 0
No dobra, aceton w jakimś stopniu też rozpuszcza kofeinę, bo po przesączeniu i odparowaniu widać takie charakterystyczne dla kofeiny długie kryształy podobne do igieł. W takim razie jaki sens to czyścić DCM? Pytam bo w acetonie amfą się nie rozpuszcza, a w DCM mam wrażenie, że jednak tak. Jest ktoś w stanie podać sprawdzone info jak wygląda rozpuszczalność amfy w różnych rozpuszczalnikach?
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.