...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
Witam mam pilne pytanie, co mi grozi po zejściu z dnia na dzień z 20 mg klonazepam do 6 mg na dobę, jak sobie obliczylem to 3 tab dziennie mi stykna do odwyku. I czy coś mi pomoże haloperidol, ketrel, onirex, depakina, chlorprotixen, tisercin. Jestem uzależniony 18 rok już pięć odwykow, niekiedy było brane 15 tab na dobę już klona nie czuje dopiero kiedy odstawiam to czuję i to bardzo. Już kilka prób s niestety nie udane, proszę kogoś kto się orientuję co mi grozi po odstawieniu 7 tab w 1 dzień bo mieszkam z koleżanką i nie chce jej kłopotów robić. Sorry za błędy albo nieogarniety post ale już stężenie klona spada
  • 6158 / 433 / 12
Cześć! Poczytaj podobne wątki: topic70913.html oraz topic64960.html
Skopiowałem Twój post, żeby ludzie w temacie o klonach też widzieli o Twoim problemie.
Pozdrawiam.

Od siebie powiem, że Tisercin (lewomepromazyna) i haloperidol pomogą, ale to zamulacze typu "smołowatego", neuroleptyki. Na reszcie się nie znam.

Na przyszłość, sprawdź mój kalkulator do redukcji: https://hyperreal.at/redukulator – dzięki niemu możesz zaplanować redukcję tak delikatną, że zero stresu. Sam często się uzależniam od benzo a potem sobie spokojnie schodzę przez 3-4 tygodnie.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.