założyłem ten wątek aby podzielić się z Wami swoimi doświadczeniami związanymi z zażywaniem klonazepamu przez pięć i poł roku w dawkach 4-6 mg/ doba.
Od prawie roku 15.04-05.2018) jestem czysty, jednak to co przeżyłem podczas domowego odwyku, było istnym " piekłem Dantego".
Żadnego alkoholu, benzo, Tramalu.
Jedynie dokucza mi na chwilę obecną straszliwa bezsenność.
A jak było z Wami?
Jakie odczucia, ktory raz z kolei odstawialiście, co czuliście i najważniejsze- czy udało Wam się wytrzymać?
Myślę, że taka wymiana zdań będzie pomocna i przestrogą dla potomnych.
Z fartem :)
Bezsennosc? Jak najbardziej przy Twoim opisie. Diagnoza bezsennosc rozwiazanie Perazin 100mg takie sredniej wielkosci tabletki w drazowato-czerwonej otoczce przed snem.
08 października 2019marcin866 pisze: Odstawiam juz 5 raz,u mnie obok zajebistej bezsennosci sa jeszcze zawroty glowy ale ja bralem klona przez 10 lat w dawkach 2-4mg ja dostalem perazin na odstawke ale 200mg mnie nawet na 10 min nie usypia[emoji21][emoji21][emoji21]
Standardowe objawy odstawienne. Też przez to przechodziłem.
Może jeszcze dasz radę
Lepsze już jest
Mam nadzieję że dam radę to odstawić na sucho bo jedyne co posiadam w domu to tritico i hydroksyzynka
A trittico na sen jest dobre, hydroksyzyna, jak duzo zjesz i przyjmniesz odpowiednie nastawienie psychiczne, to może też coś zdziała ;)
Brałem prawie 6 lat dzień w dzień w dawkach : 4-6 mg.
Od 2 lat jestem czysty, nie licząc od czasu do czasu małej ilości zioła do dobrej komedii :)
Będzie dobrze, zobaczysz :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.