Zablokowany
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Światełko obniżyłem :)roślinka zaczyna wydzielać leciuteńki zapach gdy się ją powącha ;)
Forumje się nowy szczyt, co zauważyłem po tej nocy, i zaczynam powoli myśleć o FIM'owaniu.
Co wy o tym? ;)
ChÓj!
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fredzio90 »
jak możesz załacz aktualną fotke.. a co do FIM-a.. to ja bym jescze poczekał! roślinka jest jeszcze za młoda.. za jakieś 1-2 tyg najwcześniej...
Uwaga! Użytkownik fredzio90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Zmiany z wyglądu są minimalne, pojawiły się preflowery między łodyżkami liści chyba... ale widac je pod lupą
ChÓj!
  • 867 / 12 / 0
Dzisiaj jade w teren po ćpanie :)
A mianowicie do Zakopca ;P
I niebęde kontynuował growlogu do niedzieli(czyli aż wróce :) )
Wtedy dam fotki nowe :)
PS. Plant coraz intensywniej pachnie, i widze takie jakby włoski podłuzne między łodygami :) jednak niesą jeszcze duze
ChÓj!
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: polichlorek »
"widze takie jakby włoski podłuzne między łodygami" po 2 i pol tygodnia ? nie sadze. mam ta sama odmiane z tego samego sklepu od 18stego marca w szafie i jeszcze mi sie nic nei dizeje . moze chodzi ci o to co bedize galeziami ? wez nagnij krzaka metoda spinaczy (opis na haszysz.com) naprawde dobry sposob polecam.) jak ci jebie roslina ? mi na poczatku pizgala nito babka nito truskawkami... teraz neiw iem bo oprocz niej mam 4 skunk1 i 4 indica prde. wiec ogolnie smierdzi. sory za odbijana od tematu ale taka wkreta weszla...
Uwaga! Użytkownik polichlorek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fredzio90 »
no halloo gdzie te fotki nowe ??!!
Uwaga! Użytkownik fredzio90 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Teraz to growlog mozna w dupe wsadzic! kurwaaa :( starzy mi wyjebali roslinke do smieci, a wczesniej po rozrywali na male kawalki. ale niedjae za wygrana zamowilem 10 nasionek MJ roznych indoor ;) a poki co mam salvie i kaktusy :)
ChÓj!
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kocher »
nie ma lekko ze starymi, ostatnio mialem nalot rodziny dziewczyny (rymy nieplanowane), tydzien stresu, i blokowania drzwi, ale sie udalo, albo moze woleli nie wiedziec:), w kazdym razie chyba warto na samym poczatku sie przygotowac na wszelkie mozliwosci i nawet w razie czego sie zabezpieczyc i zapewnic sobie pomieszczenie tzw. ewakuacyjne, czyli jak nalot, to chowasz rosliny i masz spokoj
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?