Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
09 czerwca 2024serotoninowy pisze: Według moich odczuć również bym powiedział że nep słabszy od alfy o jakąś polowe, no i pierwsze vapo jest też czuć w nepie nutkę serotoniny czego przy alfie nie ma. Poza tym to ja się fizycznie bardzo dobrze czułem po końskich dawkach czy to Nepa czy alfy jednak każdy jest inny i zalecam ostrożność bo to silne stymulanty.
22 sierpnia 2021Stteetart pisze: To nie jest tylko grupa N-etylowa.
Ta grupa zmienia wszystko.
Dużo mocniejsza stymulacja i kompletne odcięcie nawet tej serotoninowej nurki która była w pentku
Nep z pentedronem nie ma nic wspólnego. Poza tym, że obie substancje należą do grupy stymulantów.
Od razu uprzedze pytanie - nie ma na rynku substancji o podobnym do pentka działaniu.
09 czerwca 2024Stteetart pisze: XD dawkowanie czy alfy czy Nepal ma znaczenie przy 1 czy 2 sniffie. Potem już nie.
Ja Wy przy substancjach z dawkowaniem 30-50-70mg czujecie takie różnice to nie mam pytań. Znaczenie ma pierwsza wrzuta, bo potem jest takie nakumulowanie katecholamin, że rozmywa się co bierzecie jak i co odczuwacie.
Takie rankingi co jest mocniejsze co jest słabsze to ja zawsze wsadzalem między bajki. Zakres efektów przy nepie, heksie czy alfach jest nieco inny i jednemu bardziej spasuje 30mg Nepa, innemu 40mg hexa a jeszcze innemu 29mg alfy. A tych serotoninowych nutek to już nie komentuje. Szkoda klawiatury.
Edit
@serotoninowy serio jak waliłes hexa czy alfę to patrzyles "ojej może nasypie mniej alfy bo jest mocniejsza" czy poprostu sypales i miałeś to w du**ie?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Poza tym to przyznam rację że w pentedronie było dużo serotoniny, zjadłem tylko 5g ale utkwiła mi ta substancja w głowie i chętnie bym ją przetestował jeszcze bo wjazd to miało niepowtarzalny. Nep tego nie ma, ale czuć przy pierwszych kilku próbach vapo serotoninę. Więc śmiej się z tej nutki jak chcesz.
Edit: oczywiście masz rację, nie było myślenia że alfa mocniejsza to sypne mniej, po prostu spałem ale napisałeś wszystko nie jasno. Co do nepa to miałeś w ogóle okazję testować?
Hex to była inna bajka, wchodził od razu dziki speed a NEP taki wchodził coś tam kręcił ale więcej w tym było kardiozwaly niż stymulacji.
Tak jakby miał się rozkręcić ale nie umiał tego zrobić.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.