Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Ilość: ???
Sniff..przyjemny :D
Były 3 dorzutki co 3godz, kazda większa niż powinna.
Działanie na plus, chciało się robić dosłownie wszystko, humorek też lekko poprawia, tak samo gadanie.
Z minusów; duża dawka sprawiła, że aktualnie siedzę z tętnem 180/min..
Ale i tak będzie to jeden z ulubionych środków, jeżeli chodzi o działanie. Tylko trzeba zainwestować w lepszą wagę - bo dzisiaj ogromna przesada..
najlepiej dorzucac co 2/3 max
25 kwietnia 2018czornyrc pisze: 3 dorzutki co 3 godziny? NEP potrafi tak długo trzymać?
ja nieraz wrzucam nawet z 5 godzinną przerwą, jak się czymś zajmę i zapomnę, że to powinno się dorzucić ^_^
Start:13:15- 10mg sniff jako próba uczuleniowa, jest git o 13:20, brak działania , nic się nie dzieję złego więc można startować.
13:20 formuję pierwszego węża 100mg. Trochę się lepi ale nie ma tragedii idzie zrobić normalnie rajkę kartą. Sniff , bardzo delikatny ból ale taki że można uznać go za przyjemność, rytuał jak muśnięcie piórkiem, smak jak na to co się już nie raz sniffowało to mleko i miód w porównaniu np z Hex-enem ,chlorami . Spływy może ze 2 razy, nie drapie , nie dusi,nie znieczula,powiedziałbym że jak na RC to bardzo smaczny proszek.
13:25-Wjazd, bardzo delikatny praktycznie nie wyczuwalny jakby delikatne smyrnięcie serotoniny , w porównaniu do pentedronu to można powiedzieć że nie ma wjazdu, ja zauważyłem bo nie badałem nic jakieś 3tyg-miesiąc, dokładnie nie wiem. Tolerka zerowa.
13:30-Zaczyna się peak, fajny naturalny speed , przyjemny nienachalny , clearhead i spora empatia, chęć rozmowy i robienia czegoś co lubimy, ogarniania, odpalam więc COD4 MW promod 1.7 bo mam ochotę sprawdzić skilla na tym cudzie.
13:35- Zaczynam grać, ogarniam jest elegancko , wbiłem jakoś na 15rund , ugrałem prawie życiówkę , mod SD, mapa Crossfire, na prawdę bardzo mi się podoba i jestem pozytywnie zaskoczony, 34:7 staty w 15rund, życiówka 42:9 więc może bym przebił gdybym zagrał pełny mecz.
13:50- Wyłączam coda i mam ochotę się podzielić z wami odczuciami, przed chwilą brat przyszedł zamieniliśmy parę słów , mieliśmy jechać do banku ale jednak ustaliliśmy że zrobimy to w piątek, rozmowa się klei , wieczorem w planie jakieś piwko, sprawdzam mu jeszcze jedną rzecz na kompie i piszę ten Mini TR.
13:55-Zajebista zajawka żeby się z wami podzielić tym co czuję, empatia na dobrym poziomie, spoko keton na dziś czasy, jestem zadowolony, dużo bardziej cywilizowany niż HEX-EN, nie ma jakiegoś pierdolnięcia przy tych 100mg ale jest fajnie , cywilizowanie można śmiało zabrać do ludzi nawet nie ćpających , wyjść z domu na miasto , fajny vibe, spoko flow.
14:00- Kończę pisać i wracam do gry w CODa ale pierw poprawię na drugą nóżkę choć wyraźnie jeszcze jestem na peaku , myślę że peak to będzie jakieś 1,5h w moim przypadku ale walę drugą rajkę, 150mg i zobaczymy, jak zawsze ze mną bywa, musi być mocniej.
Miałem już kiedyś odczynnik i nie zapadł w pamięć zapewne dlatego że leciał naprzemiennie z HEX-ENem który nie dał pola do popisu NEPowi bo poprostu jest od niego dużo mocniejszy i agresywniejszy. In my opinion ofc. Do czego NEPowi blisko? Nie mam pojęcia, trudno powiedzieć peak najbardziej przypomina NEBa jednak jest jakoś 40% słabszy od niego.
Ocena po jednej rajce 100mg: 3,5/6 jeśli chodzi o moc , rekreacyjnie:4/6, profil : 5/6, empatia:3,5/6, euforia:0,5/6 (brak, może vapo nie wiem ja tylko sniff jednak mówimy o dopaminowej euforii i podnieceniu, ciarkach to amph bym dał 4,5/6 także nie ma szału przy NEPie)
Ocena ogólna 3,5+/6 , jestem zadowolony.
Edytuję post jak przerobię większą ilość, mam jeszcze 900mg na dziś i przypuszczam że poleci całość więc będę mógł powiedzieć coś więcej. Idę nakurwiać XP same się nie nabiją , ema
P.S , alem się rozpisał , huhu ale przynajmniej widać że empatia jest na dobrym poziomem i chce się ją wylać.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.