Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 978 / 121 / 0
Źle czyli jazdy z sercem, duszności itd? To nawet się nie zbliża do tego NEPa, szkoda:/
  • 1874 / 96 / 127
Czysty sort prosto od magika chemola wypierdala o wiele mocniej serotoninowo od penty mimo 8mg klona stymulacja umiarkowana zazylem 150mg sniffem na 3 x.

IMO jesli ktos lubi mega dopaminowy/nrdi wypierdol to HEX a jak cos podobniejszego do penty z duzo wieksza euforia do NEP. Kolejny kozak na rynku, nie bawem wiecej opini tylko rozdam sample. Wieczorem wiecej info
wolna molekula
#mops
  • 451 / 13 / 0
@bele
Parę pytań mam dla mnie i potomnych :
1.Potrafisz określić przyblizone dawkowanie dla osób bez tolerki na ketony ?
2.Sniff czy oral ? które testowałeś i które w twoim subiektywnym mniemaniu lepsze?
3.Czas działania ? Szczyt szybko się osiąga ?
4.Zjazd występuje ? (np: mocny , słaby , koszmarny itd. )
5.Dorzutki działają
6.I ostatnie jak bardzo podobne to jest do 4-MMC ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 392 / 26 / 0
Łaciata pisze:
bele pisze:

IMO jesli ktos lubi mega dopaminowy/nrdi wypierdol to HEX a jak cos podobniejszego do penty z duzo wieksza euforia do NEP. Kolejny kozak na rynku, nie bawem wiecej opini tylko rozdam sample. Wieczorem wiecej info
Mi się bardzo bardzo podoba, teraz jeblam calosc bo i tak spac nie moglam (nie wiem Bele, ile tego moglo byc?) i szkoda ze spac nie moge a wstaje o 5 ale uratowalo mi to dzis nerwy. Mnie osobiscie speeduje mocno, mylam podloge gabka kuchenna przez godzine %-D teraz po tym calym sniffie troche serducho czuje ale spodziewalam sie ze bd gorzej, wiec nie oplaca sie wrzucac klona (Po Bele widzialam ze z klonem porobil go jeszcze bardziej :P) jak juz to alpre ktorej dlugo miec nie bd. Jak Ci jakis sampel zostanie to chetnie odkupię, nie zapominaj o mnie ziomus I WGL PIONA I BIG UP I DZIEKI HEH. Tak narzekali a dla mnie ideolo jesli sort sprawdzony.
cardimon201 pisze:
@bele
Parę pytań mam dla mnie i potomnych :
1.Potrafisz określić przyblizone dawkowanie dla osób bez tolerki na ketony ?
2.Sniff czy oral ? które testowałeś i które w twoim subiektywnym mniemaniu lepsze?
3.Czas działania ? Szczyt szybko się osiąga ?
4.Zjazd występuje ? (np: mocny , słaby , koszmarny itd. )
5.Dorzutki działają
6.I ostatnie jak bardzo podobne to jest do 4-MMC ?
1. Ja bym zrobila probe uczuleniowa 50mg, tez nie mam toleeki a jeblam teraz chyba ponad 200mg i jest idealnie
2.Tylko sniff bo lubie, oral cos tam tez bo ze splywu ale sniff bardzo fajny.
3. Zarzucilam 2 raz o 20 i nie moglam spac do 2. Dlatego o 2 dorzucilam wiecej bo o 5 musze byc monter a nie mialam pewnosci czy bym wstala %-D speed i dobry humor z 2h, zrenice normalne, wgl nic nie widac na pierwszy rzut oka
4. Dam znac jutro HEHE.
5. Tak ale dorzucalam po 4h.
6. Nie wiem, ale watpie chyba ze w polaczeniu z klonami, c'nie Bele %-D
Mam nadzieje ze choć trochę pomogłam.
Co do serducha to mam lekkie nadcisnienie, odstawilam leki z 2 miechy temu, tachykaedie i moim zdaniem nie wjezdza na serce prawie wcale. I tak wiem nie jest to madre z mojej strony, ale widzialam posty o kluciu w klacie i wjezdzaniu na serce. U mnie przyl takich defektach to chill. Po trzeciej dorzucie zrenice lekko rozszerzone, ale pewnie dlatego tez ze ciemno jest, albo mi sie wkreca, tak jak lekkie dretwienie rąk,s ale to bardziej z nerwowego dnia. Byle do 5 i byle bylby rano ogar albo pojde na busa po 4 bo u mnie wszyscy spia :rolleyes:
No to elabora jebłam, props jak ktos przeczyta do konca. ;]
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2016 przez Łaciata, łącznie zmieniany 1 raz.
[ external image ] :heart:
  • 1874 / 96 / 127
Oboje bralismy to samo ten doczyszczony sort ja wjazdu na serce i pentkowej telepy nie czulem. Polecam to bo to kolejny b. Dobry keton
wolna molekula
#mops
  • 34 / 5 / 0
To działa w jakimś stopniu na sero? Pisząc o euforii masz chyba na myśli dopaminę sądząc, że jest to analog penta.
Uwaga! Użytkownik topkek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Ja czulem lekko sero nw jak Laciata ja bylem na klonach
wolna molekula
#mops
  • 392 / 26 / 0
Ciezko stwierdzic bo wiesz Bele jaki dzien mialam, ale jak atmosfera zluzowala o tej 20 to wlaczyla mi sie gadana, sprzatanie chaty i leciutka euforia, albo raczej ulga ze tak sie dzien skonczyl a nie inaczej.
[ external image ] :heart:
  • 1874 / 96 / 127
Mimo wszystko bardzo przyjemny keton, jeden z fajniejszych w tym stylu. Nie dla milosnikow apvp.
wolna molekula
#mops
  • 2428 / 90 / 0
Testowalem to dzisiaj , w dawce +/- 150mg sniffem i szczerze to sie zawiodłem z deka...
Lixczyłem na konkretny wypierdol w stylu Pente v2 lub chociaz cuś ala 500-700mg pentedron`u jebnięte w jednej kresce %-D , myslalem ze będzie wiecej stymulacji ktorej prawie wołgle nima po tym za to , czuć spory wyrzut dopaminy ale przez ten słaby profil noradregiczny nie czuć żadnego pierdolnięcia czy wogole wejścia , ktore jest zajebiscie subtelne i chwile trwa zanim NEP klepnie..
Miałem sorcik w krysztale koloru letko zółtawego/beżowego.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.