queen elizabeth pisze:Czytałam o czymś takim jak HERMINA cyt. za "Domowy poradnik medyczny" - "Hermina wywołuje oszołomienie z uczuciem złości. Z tego powodu nazywana jest jadem agresji" umieścili ją w związkach halucynogennych razem z haszem i meskalina...
aczkolwiek nigdy nie słyszałam o czymś takim w realu, ot ciekawostka
co do tematu - alko + rozmowy o polityce i sytuacji gospodarczej
:)
Polecam opiaty:)
Tzn stracisz potrzebę nakręcenia się na agresję, poczujesz się miło i będziesz mieć w dupie wszystko co Cie wkurwia. Dla mnie zdecydowanie lepsza opcja.
2. Wódka + inny alkohol.
3. Wódka + inne alkohole + energetyki
4. alkohole + feta
5. Sterydy.
*Sterdydy + alkohol + feta = UltraRozpierdol murowany.
Nie wiem po co Ci taki stan ale hooj z tym. Ja po prostu jak jestem wkurwiony i się napiję to mam takie ciśnienie na rozpierdol ,że dziwie się ,że jeszcze żyje. Najczęściej jest to spowodowane wkurwieniem przez kobietę... Aha i pamiętaj ,że czasami możesz się mocno zapomnieć i skutki mogą być kilkuletnie lub dożywotnie. Trybiki w łepetynce łatwo poprzestawiać. Pozdro
Słyszałem kiedyś, że alkohol sam w sobie nie powoduje agresji... On po prostu "wzmacnia" stan w jakim człowiek się znajduje, w chwili gdy przyjmuje ten narkotyk. Zauważcie, jaki jest procent osób na imprezie które są agresywne. Większość kultoorka, dobry nastrój etc... ale jeden pije na umór, żeby zapić smutek, żeby zapomnieć o czymś, albo np widział jak jego dziewczyna liże się z najlepszym kumplem. I co wtedy człowiek robi? Pije! A później nie dziwota, że komuś obija morde.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.