Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
1. Coś dożylnie ale nie hera, jakieś MDMA
2. Jakiś rytuał jak ayahuasca
  • 37 / 2 / 0
1. Czanga
2. Szałwia wieszcza
  • 3442 / 715 / 9
Ufolino.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3455 / 555 / 2
Marzy mi się taki narkotyk żeby cały czas być już do końca życia na bani i bez zjazdów xd
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 770 / 176 / 0
@mefistofeles1945 chcesz się zawiesić? XD
  • 227 / 76 / 0
Ogólnie chciałbym sprawdzić kiedyś swoją rozkminę jak by to było przyjarać DMT na peaku 250 ug LSD.

Ale raczej nigdy się nie odważę czuję że zmiotło by mnie z planszy :D
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 594 / 0
@MefedronowyKoneser
https://m.youtube.com/watch?v=iyQKz7r60 ... e=youtu.be
Smoking DMT at the peak of an LSD trip - Terence McKenna

Terence o tym mowil.

Mi się marzy na tą chwilę szałwia albo DMT.Chetniej nawet spróbował bym szałwii,przez tą mroczną/dziwaczną charakterystykę wydaje mi się może nawet ciekawsza.Mimo,że jest mniej intensywna.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 76 / 0
@Atropolamine o! Dzięki za link!

Szałwie bym spróbował też, ale filmiki z reakcjami nie zachęcają...
Na przykład tu...
https://youtu.be/Pf-sHLYlx_U
Niby na nieświadomce ale jednak reakcja.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 594 / 0
Ojjj ten filmik to było skurwysynstwo.Kogo nie zachęcają tego nie zachęcają %-D.A ja mam umiejętność dobrego ogarniania tripów.Odpuszczam,medytuje,płynę.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 67 / 0
1. Szałwia wieszcza (jakiś konkretny ekstrakt)
2. Czysty koks wciągany z cycków modelki
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.