Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
Probowałem ostatnio nowego Hempa Bluberry. Bardzo dobrym lepszy od GN. Ma ktoś porównanie co się bardziej opłaca, owy shot ok 75 zł starcza mi na ok 5 razy czy susz dekarboksylowany 50g ok 30 PLN? Taka dawka to suszu to pewno 1-2 makumby?
  • 183 / 27 / 0
Ile te green outy wytrzymują w lodówce jak i w temperaturze pokojowej po otworzeniu?
  • 444 / 274 / 0
Pewnie długo, skoro są konserwowane sorbinianem potasu. Nie będę zdziwiony, jeżeli w lodówce poleży tygodniami i nadal będzie dobry. Oczywiście o ile zawartość butelki nie będzie miała kontaktu ze śliną, taki szot walony z gwinta pewnie wytrzyma znacznie krócej.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 31 / 6 / 0
Co polecacie od Cannabis Boys dla heavy usera? I ile tego trzeba spożyć na raz?
  • 1 / / 0
Przetestowalwm stronga i Light od greenout 100ml. To moje drugie podejście i znowu lipa. Ani na mnie ani na mojego kolegę to nie działa. Może lekkie rozluźnienie lekką senność. W zasadzie żadnego więcej działania nie zaobserwowano. Pieniądze wyrzucone błoto. Dam jeszcze trzecią szansę za jakiś czas Ale nie spodziewam się żeby cokolwiek zadziałało. Jak dla mnie To pic na wodę. Pozdr.
  • 171 / 3 / 0
Green outy działają, ale seria Pure Line. Może spróbuj taki Super Lemon Haze to nie ma opcji byś nie poczuł. Mnie mocno czilluje 1/3 butelki 20ml. Na znajomych też to działa. Działanie wiele godzin, pakman i głęboki sen na koniec. To nigdy nie będzie działać identiko jak THC, bo zawiera taką ilość CBD, że tłumi on psychodelę. Ale i tak jest miło, fajne rozkminy są.
  • 380 / 62 / 0
No nie wiem czy tłumi psychodele xD
Dla mnie jeden chuj, nawet lepiej jak normalne zioło działa, ciekawiej.
  • 2538 / 215 / 0
Tłumi. Po sprubowaniu haszu na hhc-p, zacząłem się zastanawiać czy aby większość tych szotów, olejków, żelków tak na prawdę nie jest na hhcp. Strasznie podobny profil działania. Czyli łatwo opisać działanie owej substancji : Jak THC stłumione cbd.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko

Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.

Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek

Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.

Blisko tona narkotyków wartych 43 mln PLN zabezpieczona przez CBŚP

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji Zarządu w Lublinie, przeprowadzili realizację, w trakcie której na terenie województwa mazowieckiego dokonali likwidacji kompletnej linii produkcyjnej substancji psychotropowych w postaci 3-CMC, zabezpieczając przy tym narkotyki o łącznej wartości ok. 43 mln PLN. Śledztwo nadzorowane jest przez Lubelski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej.