Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
najbardziej przyjemny: rozgryziony oksykodon, pewnie hera ale jeszcze nie mialam okazji skosztowac
najmniej: Kratom, tianeptyna, tramadol, obecny mak jesli mozna go liczyc jako opio
2. oksykodon wiadomo, lecz za krotko na mnie dziala, z 2h i koniec
3. morfina git
4. kodeina - jak dla mnie najgorszy opiat, przynajmniej wystepujacy w thiocodinie, majac tolerancje na tramal ~600mg, wjebalem kiedys ponad 800mg kody i posmyrala mnie moze z godzinę max, totalnie ją wypierdalam z powodu chujowego czasu dzialania na moj organizm
2. Furanylfentanyl ten z połowy (??) roku 2017 bo potem w lutym 2018 znana maczanka która miała być na Fu-F była na czymś innym podobnym do kannabinoidów w miarę przyjemne, strasznie ciągnęło do dopalania ale opioidem to nie było co potwierdzali ludzie.
3. tramadol u mnie to był lek tramal 150 SR chyba.
Najmniej przyjemny opioid to jest kodeina, raz działa, raz nie działa, generalnie śmietnik. Jak już mi się uda zgrzać kodeiną to wole jej działanie od działania tramadolu, jest bardziej "opiatowe" niż stymulacja która może a nie musi wystąpić po tramadolu.
11 kwietnia 201952eu126Iz60j pisze: @syluro nigdy nie mów nigdy. Opio takie są, mało kto od razu wpada w ciąg. Napisz za 5 lat, jak się sprawy mają i czy nadal się nie wjebałeś w heroinę. Rok, dwa czy nawet trzy lata brania nie są mocno miarodajne w przypadku opiatów.
5 lat minęło i jak nie wciągnęło?
12 czerwca 2024skrrr pisze: 1. U-47700
2. Furanylfentanyl ten z połowy (??) roku 2017 bo potem w lutym 2018 znana maczanka która miała być na Fu-F była na czymś innym podobnym do kannabinoidów w miarę przyjemne, strasznie ciągnęło do dopalania ale opioidem to nie było co potwierdzali ludzie.
3. tramadol u mnie to był lek tramal 150 SR chyba.
Najmniej przyjemny opioid to jest kodeina, raz działa, raz nie działa, generalnie śmietnik. Jak już mi się uda zgrzać kodeiną to wole jej działanie od działania tramadolu, jest bardziej "opiatowe" niż stymulacja która może a nie musi wystąpić po tramadolu.
dla mnie to on był n1 ale dobry mak i PST prawie ex aequo
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Podziemie narkotykowe w Warszawie kwitnie. Dilerzy zaopatrują polityków i aktorów
Na warszawskich ulicach „pracuje" kilkunastotysięczna rzesza dilerów narkotyków. Dostarczą niemal każdy „towar”. Dowożą znanym aktorom, pisarzom, prawnikom, lekarzom i „zwykłym” warszawiakom imprezującym w centrum lub w mieszkaniach na Pradze, Woli czy Żoliborzu. Zabawa na początku jest zawsze „fajna”. Potem zaczyna się zjazd, pojawiają się problemy.
Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD
Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?