A najmocniejszy jest tytoń solo kupowany od ludzi uprawiających liście, kiedyś trafiłam na taka kosę, że po buchu wpadało się w bezdech na pół dnia i to nie był jedynie mój problem, a prawie, każdego kto go próbował.
zresztą skręcanie jest dużo bardziej opłacalne i często ten tytoń jest lepszej jakości.
tlenek węgla - 10mg
nikotyna - 1mg
substancje smoliste - 10mg
Najsłabsze papierosy jest zdecydowanie najłatwiej znaleźć.
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
Methylis pisze:Z tego, co kojarzę, to żółte Pueblo, które należą do jednych z najmocniejszych. Mają takie parametry:
tlenek węgla - 10mg
nikotyna - 1mg
substancje smoliste - 10mg
GSE, mają 1,8-2,1mg nikotyny i substancji smolistych rzędu 32-35mg.
ostatnio paliłem lucky srtike białe. Liczyłm na jakąś lajowość, tymczasem czułem się jakbym pali np. malbaki czerwone....Dla mnie to chyba tylko forwady... i ile doznań ma człowek zjarany-cyk i miętusek
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.