Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Jaki najlepszy towar waliliście za granicą? Co to było i gdzie?
mefedron to szmata ,
  • 506 / 109 / 0
taka jedna Czeszka we Francji, niestety urwał się kontakt
  • 968 / 96 / 0
piko w czechach.
  • 1067 / 204 / 0
ecstasy w Anglii parę razy było kozackie.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1290 / 366 / 0
Na zachodzie to maja dobry koks i w zachodniej europie i obu amerykach, oczywiscie nie taki uliczny, wiadomo, trzeba kogos poznac i zamowic dobry sprzet. Na dalekim wschodzie za to wszystko jest hujowe tylko ziolo normalne a jak juz dobre to tak kosmicznie drogie, ze trzeba $300 za grama proszku bulic co najmniej, z australia wlacznie i jak sobie pomyslisz, ze to nawet moze akurat z twojego miasta w polsce, to huj cie strzela.
Jedynie nie bylem w tych krajach na szlaku heroinowym jak np. gruzja, przynajmniej wiem, ze bym zatwardzenia nie mial tylko srake od tamtejszych mikrobow.
  • 605 / 89 / 0
Na jakiejś imprezie w Holce jakiś czarnuch łaził i krzyczał "keta keta", a ja usłyszałam "feta feta", więc poczęstowałam się.. no a potem przez godzinę nie wiem co się ze mną działo, podobno zasnęłam na sofie, po czym znajomi mnie obudzili :P
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 33 / 4 / 0
kokaina w południowej hiszpanii.
jak zajebałem linie to myślałem że mnie popierdoli z euforii
wtedy zaczela sie moja pasja do kokainy
Uwaga! Użytkownik texacoco jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 2 / 0
UK / Birmingham - kokaina
  • 3 / 1 / 0
piko w Pradze.
  • 4 / 1 / 0
Hmm ketamina w Hiszpanii, kwasy i grzyby w Australii, koks Meksyk 10$ choć i w holi znalazlem ostatnio po 35 kwaśny perłowy sort. hasz w Indiach mają mocny tyle
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.