Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
Najlepsze benzo rc
etizolam
91
38%
flubromazepam
33
14%
flubromazolam
13
5%
diklazepam
7
3%
clonazolam
83
34%
pyrazolam
3
1%
deschloro etizolam
5
2%
fenazepam
6
2%

Liczba głosów: 241

ODPOWIEDZ
  • 227 / 75 / 0
@fanfik Szkoda że brałeś, akurat te benzo o którym wspomniałeś najmniej ochotę miałem brać bo ludzie wspominali że jak zejdzie po tych 100h to trochę chujowo na bani będzie i spore lęki wystąpić podobno mogą. Prawda?
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 598 / 140 / 0
@MefedronowyKoneser Jak się uzależnisz to pewnie lęki z odbicia tak, ale raz. To jest długodziałające benzo i musisz się ładnie doprosić żeby wystąpiły objawy odstawienne i tolerancja poszybowała, a dwa. Po co stosować notorycznie? Długodziałające benzo i tak wiele wybaczają.
W normalnym stosowaniu nie powinno nic takiego występować.
  • 227 / 75 / 0
@fanfik Ile polecasz na zjazd do funkcjonowania w pracy bez lęków?
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 75 / 0
A no i która jest najbezpieczniejsza do testa bo odebrałem pakę :D
  • 598 / 140 / 0
Ciężko mi powiedzieć jeśli nie znam Twojej tolerancji. Bez tolerancji 8mg może być ok. Jakby pojawiła się senność to dopić kawę i powinno być wsio.
Jednak jak masz lęk wolnopłynący to zdecydowanie polecam SSRI, najlepsza w tym wypadku jest paroksetyna. Nie uzależnia i wykazuje większą skuteczność przeciwlękową od benzodiazepin. Jak chodzi tylko o naćpanie się to kupuj silniejsze benzo po prostu.

Nie wiem. Po prostu nie mam praktycznie żadnej wiedzy o tamtych. Wiem, że to słabsze benzo. No poza tym ostatnim. Ale to chyba głównie usypiacz.
  • 227 / 75 / 0
@fanfik lęków wolnopłynących nie mam, więc ssri mi zbędne, bo lęki mam gdy krecha stima krzywo mi wejdzie lub srogi zjazd wejdzie. Kiedyś leczyłem te stany wódką i sądzę że przez to prawdopodobnie wjebałem się...
Przyjebałbym xanax lub relanium, ale mieszkam aktualnie w Holce a tu sobie nie załatwię, w polsce w palcem... ba nawet z całą grabą w dupie w moment bym sobie ogarnął ;)

Scalono - detronizator
@fanfik wczoraj schizy miałem po krysztale. Co w nim było? Chuj wie xD ale do rzeczy. Kilku dużych krechach pod rząd wystąpiły schizy(widziałem ludzi w ciemnych kątach i miałem wrażenie że ludzie o mnie szepczą) zajebałem 12 mg uspokoiłem się i usnąłem na 6h. Także podoba mi się te benzo.
  • 3 / / 0
Najbardziej funkcjonalne bez wystrzelenia to pyrazolam.

Najlepsze i bardzo podobne do alpry to bromazolam.

Najbardziej euforyczne i cieple imho norflurazepam ale w dawkach +20mg
  • 85 / 13 / 0
09 września 2023MefedronowyKoneser pisze:
Przechodząc do rzeczy mam następujące benzosy:
Pyrazolam, Norflurazepam, Gidazepam, Flubromazepam, Bromazolam.
Która benzodiazepina, z tych wymienionych będzie idealna:
a) na zjazdy i bezsenność po stimach.
c) na "fazę" zależy mi na mocnym rozluźnieniu takim jakie daje diazepam lub klon.
d) Na stresy i lęki dnia codziennego.
a) Bromazolam
c) wszystkie powyższe, kwestia dawki
d) Flubromazepam
  • 227 / 75 / 0
@mustafaq Paanie ale odpowiedź po czasie.
Tamtą wrześniową akcję z benzo średnio wspominam, bilans to zerwany film na 2 tygodnie, yebać tę grupę substancji.
  • 1394 / 88 / 2
Jakie rc benzo można nabyć na rynku i jest ono legalne?Czy nie ma prawa analogów benzo i tienobenzodiazepin?
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Nowe zasady zatrzymania i przeszukiwania przez policję

Metropolitan Police ogłosiła nowe zasady 'stop and search'. Jak zauważają lokalne media, po raz pierwszy opublikowano tak szczegółowo zestaw formalnych zobowiązań dotyczących sposobu przeprowadzania zatrzymywania i przeszukiwania.

HMP Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 30/2024 z dnia 30/10/2024, Zarząd Hemp&Health S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał umowę z nadzorowanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Instytutem badawczym, który zgodnie z Ustawą z dnia 29 lipca 2005 roku o zapobieganiu narkomanii, ma prawo do prowadzenia w Polsce upraw marihuany medycznej i jest uprawniony do uzyskania zezwolenia na prowadzenie upraw medycznej marihuany w Polsce.

"Legalizacja posiadania 15 gram marihuany na własny użytek to zły pomysł. Lepiej ją opodatkować"

Podobno ważą się losy ewentualnej liberalizacji prawa antynarkotykowego. Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany przygotowuje projekt ustawy, który być może dopuszczałby legalizację posiadania 15 gram marihuany na własny użytek. Rzecz w tym, że zgodę na procedowanie takiej ustawy musiałby wydać premier Donald Tusk. Tylko o co tu kruszyć kopię? Lepszym rozwiązaniem byłaby całkowita legalizacja tej używki oraz jej opodatkowanie niczym papierosy.