Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 804 / 5 / 0
Takie coś to większość narkusów "uskutecznia" lub "uskuteczniało", pamiętam jak kiedyś dostałem się na darmową wycieczkę dla olimpijczyków "w nagrodę" poszedłem do Ojca i powiedziałem że wycieczka kosztuje 250 zł i dostałem :-D (miał kasę żeby kupić wille z kochanką to dla mnie też powinien mieć).
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 279 / 4 / 0
Byłam najedzona, więc poszłam się wyrzygać po to aby zjeść tramal na pusty żołądek.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 44 / 1 / 0
Kiedy miałem własny kwadrat, ćpaliśmy tam z kumplem non stop. Jak ćpanie sie kończyło, to jeszcze przez kilka dni byłem najarany resztkami z podłogi, nieraz i 0,3g plastelinki szło znaleźć, albo lufe wybitą po 2 buchach. Znajdowałem nawet po 1g tematu w spodniach do prania. Nałogowo na ciśnieniu odsuwałem wszystkie meble, i szukałem resztek, przeważnie ze skutkiem.

Zastawiłem w lombardzie swój głośnik do subwoofera za 260pln, żeby kupić RC. Nowy był wart 1200PLN...
  • 418 / / 0
BioCannabis pisze:
Zastawiłem w lombardzie swój głośnik do subwoofera za 260pln, żeby kupić RC. Nowy był wart 1200PLN...
Ale wziąłeś go potem, czy wyjebane?
Ω
  • 285 / 2 / 0
angor animi pisze:
Socjotechnika, czyli "nie mam na spodnie, daj kasę"?
Owszem, coś w ten deseń %-D ^_^
  • 825 / 14 / 0
Średnio udany wjazd na weselicho jakiejś tam pary. Niestety na stołach zastaliśmy wizytówki gdzie kto siada.
Flaszka bolsa zrobiona na miejscu, jeszcze jedna i 2 wina na wynos i co mnie najbardziej cieszy otwieracz do wina.......
Zdrowie pary młodej !
  • 520 / 8 / 0
Sprzedałem pamięć z kompa żeby się nachlać, a że była wtedy to moja jedyna kość pamięci to byłem bez kompa przez kilka tygodni.
  • 451 / 2 / 0
przekum pisze:
Średnio udany wjazd na weselicho jakiejś tam pary.
To już jest dla mnie przegięte w chuj. Jak jebanie cmentarzy.
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 146 / 0
tos mi przypomnial

za czasow gdy jeszcze cpalem, wjechalismy ekipa zrobiona feta, pigulami, woda i zielskiem na 13-te urodziny mlodszej siostry ziomka bo rodzice wyszli i mlodziaki sie przy szampanie i czipsach bawili. jak wjechalismy to troche im zszedl szampanski nastroj na nasz widok, zacpanych najebanych dracych morde zwierzat. potem jeszcze jeden z ziomkow na dropsach upatrzyl sobie trzynastoletnia blondyneczke i musielismy go wyciagnac z chaty %-D
  • 33 / / 0
Dostałem od gimbusa 90zeta na 3 sztuki jarania. Poszedłem sie najebac i juz nie wróciłem do niego
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.