Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1934 / 107 / 0
do uczenia wydaje mi sie ze dmaa z kofeina bedzie idealne do fety to raczej polotu nie ma choc niektorzy pisza ze pobudzenie bardzo podobne tak slyszalem sam fety nie biore wiec nie mam porownania ale kumpel ktory lata dzien w dzien na towarze i w ciagu juz jest tyle ze nie wiadomo kiedy ostatnio mial przerwe dozarl grubo z 150 - 200mg dmaa plus kofy z 500mg i nie wiedzial czy ma stac czy siedziec chodzic czy biegac tak go wyszczelilo ze ci co to widzieli uwarzaja teraz ze dmaa to mocniejsza sieka od fety i je omijaja, ostatnio chcialem jednego poczestowac dmaa to z przerazeniem w oczach odmowil :D zapewne u znajomego doszlo dzialanie krzyzowe z feta bo napewno w ten dzien wczesniej bral dla tego go tak wtedy po dmaa porobilo, ale to zalezne pewnie od kazdego czlowieka i dawek i jakosci fety no i euforii przy dmaa to tu zabardzo niema bo to glownie strzal noradrelinowy
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1817 / 106 / 0
najbardziej do amfy podobna jest metamfetamina.Różnica jest taka ze meth działa mocniej umysłowo a słabiej obwodowo i meth działa jakieś 5 godzin po 50mg.To w zasadzie wszystkie znaczące różnice,profil działania bardzo podobny.
  • 4 / / 0
do dobrej amfetaminy ktora krolowala w latach 90 jest podobne czyste MDPV lub nebetylobufedron ten drugi jest bardziej podobny do tej fety ktora tera zjest
Uwaga! Użytkownik Nikolas18 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Witam,co na obecną chwile co moglibyście polecić zamiast speeda,z którym znam się już dobre 10 lat z mniejszymi lub większymi przerwami,od jakiegos czasu nie mogę ogarnąć nic godnego wciągnięcia,syf goni syf,tak wiec szukam zamiennika i odświezam temat .
tak na marginesie-spotkał się ktoś dobrym(takim,ktorego kreska robi robote) futrem w Białymstoku ostatnio?
  • 255 / 7 / 0
niestety nie znajdziesz nic , nic ci nie da 4 godzinnej stymulaci polaczonej z lekka euforia przy czym nie robiac sajgnu z bania
  • 1167 / 13 / 0
3fa najbardziej podobne do spida
  • 25 / / 0
3fa nie widzę do kupienia w polskich sklepach.illegane?
  • 63 / / 0
Dokładnie jestem tego samego zdania co vi4rus . A wiem bo 3-FA zjadłem z 20-25g :)
Rzekłbym że w moim odczuciu jest nawet lepsze ! Poprostu to inny związek , jak dla mnie lepszy ale nie o to tu chodzi ... Tu chodzi o to co najbardziej podobne .
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Chyba 3-FA, chociaż i tak różni się dość znacznie. 3-FA działa krócej, nie wypierdala aż tak z butów, trochę bardziej mizia serotonine niż amfa w moim odczuciu, zwłaszcza na wjeździe. Ogólnie rzecz biorąc 3-FA jest słabsza, ale całkiem przyjemna.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 43 / 1 / 0
MDPV swego czasu działało jak talala.
Nastkukafszy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".