Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 3 / 0
Cześć. Mam MST 200 i chcę (zgodnie z czyjąś poradą) wziąć 20mg na start (najwyżej dorzucę). koda/tramal/DHC w ciągu ponad rocznym. koda 450mg w zasadzie nieodczuwalna.

200mg byłoby samobójstwem, a nie mam zamiaru dawkować na oko, więc postanowiłem dawkować objętościowo. Zrobię więc r-r 20mg/ml.

Pytanie jak go potem bezpiecznie przechowywać? Jakieś konkretne pomysły? Żeby nie wyparował i nie stracił właściwości.

Drugie pytanie to jak trudno jest rozpuścić takiego continusa w wodzie? Długo to zajmuje?
  • 9 / / 0
31 października 2022Mefistofeles1945 pisze:
Doodbytniczo cała kapsułka powinna Ci się lepiej wchłonąć jak oralnie, tak.

Jak 40mg oralnie oxy działa na Ciebie optymalnie to strzel sobie iv na początek w granicach jednej setki. Ostrożnie i z dystansem. A przede wszystkim zadbaj o higienę.
Podepnę się.
Bo nie do końca rozumiem.
To trzeba zrobić z tabletki mikrowlewke? Czy nie? A może wystarczy ją pokruszyć i podać w twardej kapsułce?
Takie podanie jest jakoś negatywnie odczuwane? Podrażnienia, pieczenie itp?
  • 109 / 20 / 0
Niedawno zacząłem swoją przygodę z MST Continus (po paru razach z kodeiną). W skrócie... Rozczarowałem się. Pierwszy raz lepszy tylko chyba od tego z nikotyną. Poszło 100mg i znów 100mg oral w odstępie jakiś 3h. To było na zejściu z 4-CMC. Myślałem że nie mam fazy, ale ostro byłem porobiony (rzyganie i nody) ale nie czułem żadnej przyjemności. Drugi raz (po jakiś 2 tyg) znów 200mg ale rozłożone na 4 rzuty od wieczora do popłudnia następnego dnia. Też po 4-CMC Już było lepiej. Czułem się zajebiście wyluzowany. Mogłem normalnie funkcjonować wśród ludzi, choć bliska osoba mi powiedziała, że wyglądam na chorego LOL. Jedno co mnie wkurwiło to mega czkawka, która za chuja nie chciała przejść (nie pamiętam takiej w dorosłym życiu więc mniemam że majka miała wpływ tu).
Ogólnie przynajmniej dla mnie opiaty są mocno przereklamowane i mają zdecydowanie mniejszy początkowy potencjał uzależniający niż stimy (gdzie np szczególnie przy alfach jaj się zacznie to się już nie chce przestać, aż samara będzie pusta). Z morifiną zupełnie nie mam takiego ciśnienia. Zejście jest łagodne, a zdrowy rozsądek wystarcza, żeby nie powtarzać zabiegu przez conajmniej 2 tyg. Takie moje subiektywne zdanie. Pozdrawiam serdecznie. Uważajcie na siebie.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 2535 / 594 / 0
21 kwietnia 2023angello420 pisze:
Siemanko
Mam pytanko bo w opiatach i.v mam obeznanie to w stimach nie, ale dziś pierwszy raz stwierdziłem jebnac 3cmc i.v zrobiłem 200mg na 2ml i powiem wam że faza jest to wejście prawie indentyczne jak przy zrobieniu i.v mst200 więc jestem w szoku.
Pozdrawiam wszystkich joł.

P. S przez to wejście zapomniałem o moim pytaniu hahaa 🤣
Przecież wejście ketonów jest zupełnie inne niż morfiny.Chyba że chodzi Ci o to że generalnie ketony i.v też mają pierdolniecie,no to tak - mają 😁
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 20 / 0
Widzę że średnio aktywny ten wątek. A pytanie mam. Czy spotkało Was coś takiego jak "kac" po opio? Bo to co miałem za lekkie przedawkowanie okazało się chyba takim właśnie kacem. Przykład. Ok 19:00 50mg morfiny MST continus oral (pokruszone), lekkie w sumie objawy i niedosyt. O 22:00 dobicie 20mg oksykodou (Oxycontin ta sama forma). Super luźny stan, nie za mało, nie za dużo. Dałem radę coś tam programować i czytać książkę. Sen słaby, przerywany. Rano wymioty i ból głowy do popołudnia. Podobne mam objawy kaca alkoholowego. Opio zjedzone na pusty żołądek...
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 3169 / 363 / 0
To nie kac tylko efekty uboczne fazy spowodowane nieprzyzwyczajeniem organizmu do opiatów.
  • 604 / 115 / 0
double
Ostatnio zmieniony 26 maja 2023 przez Sawant, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 604 / 115 / 0
co robić gdy:
gotuje juz majke (przypuscmy 200mg na 2mL) na lyzce i zabieram sie do wciągnięcia do pompki przez pol filtra OCB wrzuconego w roztwor? Więcej nie filtruje, ale nabiera mi sie z 0.5--1ml roztworu a reszta to powietrze. Tłok jest daleeko a powietrza nie da sie wypompowac bo ucieka r-r, wpompowanie powietrza w kabel z 20% roztworem też jest b trudne, bo powietrze rozpręża pompke w chuj.

jakies pro tipy? thx
  • 683 / 133 / 0
Witam mam pytanie, jaki środek byście polecili na okropne zaparcia po morfinie, jak wiadomo zaparcia po opio to temat powszechny i oczywisty, ale mam wrażenie ze w moim przypadku w tym temacie jest gorzej niż u większości zauważyłem to np na detoxach, strasznie się mecze przy każdym oddaniu stolca, używam czopków dulcobis, wiadomo, ze problem będzie tez większy bądź mniejszy od tendencji indywidualnych i dawek, ale u mnie zaparcia sa tak silne ze czuje się jakbym rodził jakby mi pięść przez dupe przechodziła, potrafię wstrzymywać bądź strzelić żeby mi się odechcialo bo czuje lęk przed oddaniem stolca. Wiem, ze może wydawać się to śmieszne ale kto przeżył ten wie, dawki jakie biorę to 600mg iv na dobę ale to chyba nie ma większego znaczenia, chciałbym wiedzieć jak wy sobie z tym radzicie czy macie równie ciężko i czy odkrył ktoś „cudowny” preparat który naprawdę daje radę przy opio zaparciach, z góry dzięki za pomoc
  • 604 / 115 / 0
nie pomagają zadne diety ani nic
Mi pomagała only własna ręka
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.