Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / 6 / 0
Mam pierwszy raz morfinę w tablach MST200 - czy można sniffem, jeśli tak to tabletkę podzielić na 4 i pół krechy z takiej ćwiartki czy więcej? I jak to wygląda z oksykodonem? Brałam ze 2,5h temu 80mg, na oxy ogólnie mam dużą tolerke więc można łączyć, jak tak to jak najlepiej?

I jak wygląda mst donosowo? Słyszałam że donosowo ma dużą biodostepnosc ale po jakim czasie kolejnego lajna wziąć?
  • 76 / 18 / 0
Donosowo gorzej niż po, to nie oxy. Zresztą jak masz tolerkę na 80mg oxy in to 25mg majki po/in mało będzie.
Uwaga! Użytkownik kochamtoinienawidze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 99 / 4
Można je łączyć, dawkowanie zależy oczywiście od tolerki. Dawka 80 mg oxy to w przeliczeniu ok 160 mg majki. Branie majki donosowo nie ma sensu, bo biodostępność tą drogą jest tragiczna.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 116 / 25 / 0
Jestem totalnie początkujący w i.v.. Nie trafiłem i troszkę poszło podskórnie, zrobiła się gula. Co z tym robić, smarować czymś? Ile dni to się może wchłaniać?
  • 1100 / 269 / 0
no to zależy, między innymi od tego jak był zrobiony roztwór, czasem kilka godzin, a czasem robi się ropień i bida
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 25 / 0
No to mam lipe. Drugi dzień jest, masuję to i wygrzewam poduszką elektryczną. Nie ma zaczerwienienia i nie boli. Co robić, jeśli ma być ropień? Jak trzeba, to mogę iść prywatnie do lekarza. Zakażenia jakiegoś się obawiam jedynie.

Kurwa, a dwa razy filtrowałem, nic nie pływało w roztorze i poszło mniej, niż 0,5 ml. Ehhh... Ostro się zniechęciłem, ale może to i dobrze.
  • 357 / 47 / 0
Nic ci nie będzie raczej, kiedys metkat tez mi poszedł podskórnie i wyszło to samo, zeszło po kilku dniach.
Co ciekawe po heroinie podanej podskornie nic sie nie dzieje.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 227 / 76 / 0
Hej, dwa dni strzelałem iv majkę i oksykodon jadłem i wciągałem. Zrobiłem łącznie 3tabsy MST 200 + 1 oksykodonu 80mg. Jakiś mini skręt mogę zaliczyć z rana? Był to pierwszy raz w ciągu na opio.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 47 / 0
Raczej będzie gitówa, ewentualnie lekki kacyk. Tez chyba tak waliłem ze 2 dni ciągów jak nie lepiej i jakoś nie mam wspomnień z tym związanych, wiec było ok.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 227 / 76 / 0
@Grzesiu11 jest jeszcze jedna dość wstydliwa rzecz...
mj mieszałem z tą morfiną i ostrą gastrówę miałem że 2x w mcdonaldzie byłem. Cały dzień pewnie na kiblu spędzę pewnie nie? XKurwaD
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.